Bandović iskreno, od studentskih dana do razvoda: Ničeg me nije me bilo sramota, osim da prosim i kradem!

06.10.2021

19:27

0

Autor: M. Gudžulić

Glumac otkriva kako se snalazio kada mu je bilo najteže, pa ističe da je bio spreman na sve ne bi li dostigao zacrtani cilj

Bandović iskreno, od studentskih dana do razvoda: Ničeg me nije me bilo sramota, osim da prosim i kradem!
Ljubomir Bandović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljubomir Bandović prisetio se studentskih dana, pa ispričao čime se sve bavio „za dinar u džepu" pre nego što se ostvario kao glumac. Gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom", istakao je da mladi danas ne znaju kroz šta je čovek sve nekad morao da prođe, hteo to ili ne, samo da bi uspeo.

- Kad sam posle prve godine fakulteta dobio stipendiju Narodnog pozorišta, moj otac mi je dao 100 maraka i jasno rekao: „Sinko, za ne daj Bože smo ti tu". Onda shvatiš da moraš tih 100 maraka da razvučeš, a samo sobu preko puta faksa sam plaćao 75 maraka sa cimerom. Ostane ti 25 maraka da budeš mlad, da jedeš, da izađeš. Onda sam zasukao rukave i radio. Istovarao kafiće, radio kao obezbeđenje, u šanku, nije me bilo sramota ničega, osim da prosim i kradem. Mladi danas ne znaju ono što smo mi prošli i upoznali devedesetih godina, hteli to ili ne hteli, a to je imperativ življenja - kaže on, pa dodaje da „mnogo šta postane irelevantno kad zakrče creva".

- Kad te satera u ćošak, nema veze koliko su ti nežne ruke i koliko si platio te patike koje ne bi da ukaljaš u nekom kanalu koji kopaš. Sve to postane irelevantno kad zakrče creva i kad ona koju voliš očekuje da je izvedeš na piće, a ti nemaš novac, nemaš ni od koga da pozajmiš i onda moraš da se snalaziš - ispričao je, pa na pitanje voditeljke da li njegova supruga ima problema sa njim oko obavljanja kućnih poslova, odogovorio:

- Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni ima sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao i svi normalni ljudi.

Ljubomir Bandović ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsećanja radi, glumac je sa izabranicom Tatjanom u braku od 2004, a ona se bavi slikarstvom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike