Majka i ćerka blistaju: Isplivala fotografija Cece Bojković i Katarine Žutić stara 24 godine!

11.08.2021

14:15 >> 15:11

0

Glumice su zajedno pozirale, a mnogi su saglasni u tome da se nisu previše promenile od tada

Majka i ćerka blistaju: Isplivala fotografija Cece Bojković i Katarine Žutić stara 24 godine!
Copyright ATA Images

Svetlana Ceca Bojković važi za jednu od legendarnih glumica u našem regionu. Ostvarila je veliki broj rola kako na filmu i televiziji, tako i na daskama koje život znače, ali je uvek isticala da joj je najznačajnija uloga majke. Svetlana je u braku sa filmskim i pozorišnim glumcem Milošem Žutićem dobila ćerku Katarinu Žutić, koja je krenula stopama svojih roditelja.

Foto/Promo/Vukica Mikača

Katarina je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića, a iza sebe ima brojne uloge i ostvarenja.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz davne 1997. godine, na kojoj Svetlana i Katarina poziraju nasmejane. Nije poznato kojim povodom je nastala ova fotografija, ali su mnogi primetili da je Žutićeva nasledila lepotu od majke, te da obe blistaju.

Svojevremeno je Svetlana govorila o načinu na koji je vaspitala Katarinu, kao i da li ju je savetovala.

– Vaspitavala sam je da se sama svojim radom bori i razvija, da s punom odgovornošću i izgrađenim stavom stane na svoje noge. Zadovoljna sam što je u tome uspela. Mi danas razgovaramo o svemu tome, ali ja nikako ne namećem unapred svoj stav, već razumnim dijalogom dolazimo do toga da Kaja donese svoju odluku – rekla je Svetlana za domaće medije.

A.K./ATAImages

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike