Saznajemo: Protiv Slobe Vasića tužilaštvo podiglo optužnicu zbog nasilja nad bivšom devojkom

08.05.2021

11:54 >> 14:47

0

Osnovni sud u Novom Sadu vodiće proces protiv pevača zbog optužbi njegove bivše Bojane J.

Saznajemo: Protiv Slobe Vasića tužilaštvo podiglo optužnicu zbog nasilja nad bivšom devojkom
Copyright Sloba Vasić / printscreen / Instagram

Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je krivičnu prijavu protiv Slobe Vasića zbog nasilja, koje je pevač počinio 2019. godine kada je nasrnuo na svoju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana. Povodom ovoga, ekipa 24sedam saznala je da se proces vodi u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

– Obaveštavamo vas da je nakon izvršenih provera utvrđeno da je ovo Tužilaštvo vezano za događaj povodom kog tražite informaciju, na osnovu člana 43. stav 2. tačka 5. Zakona o krivičnom postupku u vezi sa članom 495. i 499. stav 1. Zakona o krivičnom postupku, podnelo Osnovnom sudu u Novom Sadu optužni predlog protiv S.V. zbog krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194. stav 1. Krivičnog zakonika, koji postupak je u toku pred Osnovnim sudom u Novom Sadu – pisalo je u saoštenju koje smo dobili od Osnovog javnog tužilašta.

Zbog ovih navoda, kontaktirali smo Vasića, a konkretnim pitanjem o tome kako komentariše podizanje optužnice zbog nasilja nad svojom devojkom koje je navodno počinio pre dve godine. Međutim, odgovor nismo dobili.

Podsetimo, Sloba i Bojana J. su prema rečima njenog brata Đorđa J. bili svega mesec dana u emotivnoj vezi, a pevač se uselio u devojčin stan koji je ona iznajmila u Novom Sadu, nakon samo 20 dana zabavljanja.

– Tog dana smo bili u restoranu i sve je bilo u redu dok nismo došli u stan. Međutim, kada smo devojka i ja krenuli kući, čuli smo zapomaganje moje sestre. Dok sam se peo ka stanu, već sam pozvao policiju. Slobodana sam odgurnuo u predelu lica, kako bih ga skinuo sa moje sestre. Kada je policija došla, on je već pobegao i nije bio u stanu, pa su ga oni vijali po Novom Sadu. Pretpostavljam da se uplašio mene – kazao je Đorđe J, brat napadnute devojke tada za „Kurir”.

Osim toga, brat Vasićeve bivše je, takođe, istakao da pevač ima brojne finansijske probleme, zbog čega je bio pod pritiskom, te je bes i gnev učinio svoje.

– Tog dana je pio viski i neke tablete. Slobodan ima mnogobrojne probleme, dužan je, pa je verovatno zbog toga pod pritiskom.

Inače, Sloba Vasić nedavno se venčao sa Jelenom Karajgić koja mu je dva meseca podarila ćerku kojoj su dali ime Marija.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike