Duško Tošić neutešan! Još jedan udarac za fudbalera nakon sukoba sa suprugom (FOTO)

11.01.2022

16:45

0

Autor: Marija Mitić

Nije se ni oporavio od drame sa Jelenom, a već su stigle nove loše vesti

Duško Tošić neutešan! Još jedan udarac za fudbalera nakon sukoba sa suprugom (FOTO)
dusko tosic 17082019_0057 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Samo nekoliko dana od sukoba i svađe sa suprugom Jelenom Karleušom, Duška Tošća slomile su nove tužne vesti.

Naime, fudbalera je rastužila vest o smrti svog mladog kolege, Ahmeda Čalika, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Mladi reprezentativac Turske život je izgubio kada se njegovo vozilo otelo kontroli, preneli su tamošnji mediji.

Duško je danas, naime, na Instagramu objavio njegovu fotografiju uz emotikone koji pokazuju koliko mu je teško pala ova tragična vest. Uz sliku fudbalera, Tošić je na turskom jeziku napisao samo - Pokoj mu duši.

Printscreen Instagram/duskotosic
 

Podsetimo, u porodičnoj vili na Dedinju Duška Tošića i Jelene Karleuše odvila se prava drama, na Božić, 7. januara. Intervenisala je i policija, jer je, kako se spekuliše, Duško suprugu navodno udario otvorenom šakom u lice, zbog čega je ona dobila posekotine. Fizičkom obračunu prethodio je i verbalni sukob, kojem su prisustvovali Jelenini brat i tetka, a oboje su ovim povodom dali izjavu u policijskoj stanici. Iako je pevačica supruga prijavila nadležnim organima, ona nije želela da daje iskaz policiji, kao ni da poseti zdravstvenu ustanovu kako bi se ustanovile povrede koje je navodno zadobila.

Nakon skandala u njihovoj porodičnoj vili na Dedinju, Duško je bio saslušan u policijskoj stanici Savski venac. Posle saslušanja dobio je i 48 sati zabrane prilaska pevačici, koja se potom produžila na 30 dana.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Duško Tošić se nedugo nakon skandala oglasio na Instagramu, gde je napisao:

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način - napisao je on, pa nastavio:

Instagram printscreen/duskotosic
 

- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar protiv mene prođe. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike