Reč advokata Duška Tošića: „Ostavite ih neka žive kao sve ostale porodice - u ljubavi i svađi!"

11.01.2022

09:09

0

On je naglasio da je njegov klijent negirao da je udario suprugu, poznatu pevačicu Jelenu Karleušu, pa zatražio da javnost par ostavi na miru

Reč advokata Duška Tošića: „Ostavite ih neka žive kao sve ostale porodice - u ljubavi i svađi!"
jk_10122018_0006 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nebojša Perović, pravni zastupnik fudbalera Duška Tošića, oglasio se za medije pa ispričao kako je njegov klijent negirao da je udario suprugu, pevačicu Jelenu Karleušu, na Božić. Takođe, on je zatražio da se „spekulacije akonto slučaja privedu kraju", te da se poznati par ostavi na miru. 

- Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog dela. Svi natpisi koji su bili u novinama, gde se pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su izuzetno popularan par, jer ova scena nije nešto veliko, ali je u javnosti buknula - rekao je za „Kurir" on.

Advokati Duška Tošića M.M./ATAImages
 

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je na Božić prijavila supruga policiji za nasilje u porodici, nakon što ju je navodno najpre pljunuo, pa ošamario u njihovom domu na Dedinju.

Zatim, prema pisanju medija, odbila je da podnese prijavu, kao i da prihvati adekvatnu medicinsku pomoć, ali je bez obzira na to tužilaštvo odlučilo da sasluša Tošića zbog procene rizika, u svojstvu građanina.

Fudbaleru je određena zabrana prilaska i kontaktiranja sa Karleušom u trajanju od 48 sati, koja je zatim produžena na 30 dana.

Jelena Karleuša Printscreen Prva TV Jutarnji program
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike