Imovina fudbalera procenjuje se u milionima! Ukoliko se JK i Duško razvedu, ona neće morati da radi do kraja života!

10.01.2022

20:22

5

Autor: Marija Mitić

Pevačica bi i u slučaju zakonskog rastanka od supruga mogla da živi kao "bubreg u loju"

Imovina fudbalera procenjuje se u milionima! Ukoliko se JK i Duško razvedu, ona neće morati da radi do kraja života!
Jelena Karleuša i Duško Tošić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Već dugo se u javnosti šuška da je brak pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića na klimavim nogama, a te spekulacije dodatno je podgrejala i vest koja je dospela u medije na Božić, 7. januara. Jelena je tada prijavila svog supruga za porodično nasilje, a svi iščekuju rasplet ove situacije, te da li će se ona završiti razvodom braka. Postoji mogućnost i da je par samo u trenutnoj krizi, međutim, ukoliko se pak odluče na rastanak, Jelena i Duško će imati i šta da podele.

Naime, ukoliko se Jelena i Duško odluče na prekid braka, pevačica će verovatno dobiti ogromnu svotu novca, toliku da do kraja života neće morati da radi, već će biti obezbeđena kao i njihove ćerke Atina i Nika.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Sve što bračni drugovi steknu u braku, obično se, u normalnim uslovima deli na pola, a Duško je zaradio enormne sume novca nakon stupanja sa Jelenom u brak, 2008. godine. Čini se da je fudbalerova karijera krenula uzlaznom putanjom baš od tada, pa je tako on igrao u mnogim jakim i uspešnim fudbalskim klubovima. Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018. Kako su pisali domaći mediji, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je  5.800.000 evra po sezoni i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750 hiljada. Po toj pretpostavci, Jeleni bi trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra!

Takođe, ono što bi trebalo napomenuti jesu i nekretnine i automobili kojih bračni par ima nekoliko, a koji bi se u slučaju razvoda takođe delili na ravne časti. Par poslednjih nekoliko godina živi u vili na Dedinju, a kako su pisali domaći mediji, Duško je za nju izdvojio dva miliona evra. Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. Osim toga, ukoliko ćerke poznatog para pripadnu majci, Duško bi bio dužan da Jeleni za nih plaća alimentaciju u visini novca koju dogovore.

Podsetimo, na Božić je u porodičnoj vili Tošić - Karleuša intervenisala policija, jer je, kako se spekuliše, Duško suprugu navodno udario otvorenom šakom u lice, zbog čega je ona dobila posekotine. Fizičkom obračunu prethodio je i verbalni sukob, kojem su prisustvovali Jelenini brat i tetka, a oboje su ovim povodom dali izjavu u policijskoj stanici. Iako je pevačica supruga prijavila nadležnim organima, ona nije želela da daje iskaz policiji, kao ni da poseti zdravstvenu ustanovu kako bi se ustanovile povrede koje je navodno zadobila.

M. M./ATAImages
 

Nakon skandala u njihovoj porodičnoj vili na Dedinju, Duško je bio saslušan u policijskoj stanici Savski venac. Posle saslušanja dobio je i 48 sati zabrane prilaska pevačici, koja se potom produžila na 30 dana.

Nakon žustre svađe, na Instagramu se oglasila Jelena Karleuša rečima:

Instagram printscreen/karleusastar
 

- Zamoliću medije da prekinu sa maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije od novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete? - napisala je Karleuša u svom prvom obraćanju u javnosti nakon porodične drame, dok je zatim, nešto kasnije to učinio i Duško.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način - napisao je on, pa nastavio:

Instagram printscreen/duskotosic
 

- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar protiv mene prođe. 

On je, takođe, pružio i podršku Novaku Đokoviću, te završio rečima:

- Srećna Nova godina i Božićni praznici, svima želim sve najbolje! Duško Tošić. - 

Naime, ovo nije prvi put da je Jelena Duška prijavila policiji - pre dve godine, primera radi, ispričala je kako je on psihički maltretira, kao i da joj je zavrnuo ruku. On je tada, sa druge strane, govorio kako samo imaju nesuglasice u braku.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike