Ceca nije u žiriju „Zvezda Granda”: Nastao haos! (FOTO)

08.01.2022

22:00

1

Ražnatovićka se nije pojavila na snimanju emisije iz opravdanih razloga, a njeno mesto u crvenoj stolici pripalo je Ivani Peters

Ceca nije u žiriju „Zvezda Granda”: Nastao haos! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je deo muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” od početka nove sezone koja je starovala u septembru prošle godine. Svaki njen komentar i te kako ostane upamćen, te je tako i njeno večerašnje odsustvo izazvalo veliku pometnju.  

Naime, Ceca se nije pojavila na snimanju emisije iz opravdanih razloga, a njeno mesto u crvenoj stolici pripalo je Ivani Peters, koja inače radi u Ražnatovićkinom timu ove sezone, iako je do pre nekoliko meseci sarađivala sa Jelenom Karleušom.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
Žiri Zvezda Granda

Nakon nastupa kandidatkinje Ivane Dulić, čiji je mentor upravo Ceca, žiri je ušao u raspravu, a Marija Šerifović je iznela svoje mišljenje povodom pevačicinog odustva. 

- Znate šta radi Mili kad je Svetlanu tu, ali i kad nije, očigledno da je zort toliki da je frka i kad je tu i kad nije... Sedne Mili pored mene i izađe Cecin kandidat i naravno Svetlani kreće pritisak, a Mili odmah glasa prvi. Mora prvi, prpa - zaključila je Marija.

Youtube printscreen „Grand online"
Žiri Zvezda Granda

- Ti si isto imala prpu dok je ona bila tu, a sad ne glasaš - rekla je Viki.

- Ja glasam kada mi se nešto dopadne, a od Svetlane pogotovo nemam prpu - odgovorila je Marija oštro.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike