Plakala sam zbog ružnih komentara: Sofija podsetila na problem zbog kog tinejdžeri izvršavaju samoubistvo

09.01.2022

19:43

1

Mlada pevačica je u emisiji “24sedam sa Marom” otkrila sa čim se suočavala

Plakala sam zbog ružnih komentara: Sofija podsetila na problem zbog kog tinejdžeri izvršavaju samoubistvo
Sofija Peric - Copyright Instagram printscreen/sofija_peric

Sofiju Perić mnogi su zapazili u emisiji “Balkanskom ulicom” ili u “Pinkovim zvezdicama” gde se takmičila kao tinejdžerka. Ona zapravo peva od kad zna za sebe, a na scenu je prvi put stala sa šest godina.

- Neko će možda reći: ‘E, postala si poznata preko noći”, neko me je zapazio u ‘Zvezdicama’, neko u emisiji kod Vesne Dedić, neko na Beoviziji, neko zbog moje nove pesme, ali u suštini, sve je to jedan put, pa onda kad ostvarim svoj cilj, to će me činiti srećnom taj put što je bio tako dug, nije ništa preko noći bilo - rekla je Sofija za 24sedam.

Sofija je rođena u Kijevu, mama joj je rusko-ukrajinskog porekla, a tata Srbin. Oboje su završili Muzičku akademiju, tata za harmoniku, mama kao operska pevačica. Odmalena zna samo za muziku, ali nije bila spremna za tuđe komentare kada je sa 11 godina ušla u takmičenje “Pinkove zvezdice”.

- Bilo je lepih komentara, a bilo je i ružnih svakakvih. Ja sam nekako u hodu učila o svemu i kako treba da se ponašam na sceni i kako treba da pričam. U tom trenutku me je sve pogađalo, pošteno sam se isplakala za sve to. Znam da vaš portal prati puno ljudi, pogotovo mladih i želela bih samo svima da im kažem da jednostavno prate svoje srce i da se ne obaziru, jer komentari su doveli do toga da devojčice i dečaci gube život zbog toga. Mislim da ti ljudi koji pišu, nemaju ništa pametnije da kažu, sem da ti nešto ružno napišu, tako da i njima preporučujem da počnu nečime da se bave, tako neće imati vremena da pišu ružne komentare - ispričala je voditeljki Mariji Atanasković.

Dobijala je uvrede uglavnom na račun fizičkog izgleda, a kaže da je TikTok trenutno najtoksičnija društvena mreža.

Šta misli o tome što učesnice rijalitija snimaju pesme i predstavljaju se kao pevačice, kako se bori protiv toga što je smatraju “samo lepom” i da li bi njen put do uspeha bio brži da je pravila skandale, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike