"Spremna je za svetsku scenu!" Breskvica novom pesmom obara sve rekorde, fanovi oduševljeni! (VIDEO)

09.01.2022

11:22

0

Autor: Marija Mitić

Ono što je zanimljivo jeste da upravo Anđela potpisuje tekst, a učestvovala je i u komponovanju same melodije za novi singl "Maska"

"Spremna je za svetsku scenu!" Breskvica novom pesmom obara sve rekorde, fanovi oduševljeni! (VIDEO)
Breskvica - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Anđela Ignjatović nadaleko poznatija kao Breskvica, obradovala je fanove novim projektom, pesmom koja nosi naziv "Maska".

Njen novi singl uspeo je da ostvari zavidan uspeh već u prvih sat vremena po objavljivanju, i to u broju od 100.000 pregleda, a za manje od 24 sata popeo se na 9. mesto trending liste na Jutjub platformi. Breskvica se svim fanovima zahvalila na podršci, kao i saradnicima koji su radili na pesmi, a ono što je zanimljivo jeste da upravo Anđela potpisuje tekst i učestvovala je i u komponovanju same melodije.

Printscreen Instagram/ Breskvica
 

Da su obožavaoci ovo dugo iščekivali očigledno je i po već dostignutom velikom broju pregleda i komentara na Jutjubu, kao i na Instagramu. Ovo i ne čudi s obzirom da je miljenica publike prethodno izdala pesmu "Bon vojaž" i to još pre šest meseci.

- Svaka čast, talenat, lepota i spot - svetski, - Predivna Breskvica, svoja, drugačija, - Devojka je umetnost, njen glas je sve, - Ona će do sledeće godine biti spremna za svetsku scenu, mala je pravo iznenađenje - bili su tek neki od pozitivnih komentara, a novu pesmu Breskvice, koja nosi naziv "Maska" poslušajte klikom na sledeći link.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike