Novak Đoković grli novu snajku! Isplivao snimak (VIDEO)

29.12.2021

19:45

0

Očigledno je da su je već svi prihvatili u porodici

Novak Đoković grli novu snajku! Isplivao snimak (VIDEO)
New Project - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov Antonio Ahel/ATAImages

Kao bomba je pre nekoliko dana odjeknula vest da su Đorđe Đoković, mlađi brat tenisera Novaka Đokovića, i Saška Veselinov, voditeljka, u vezi. Njih dvoje su uslikani na jednoj utakmici, ali romansa traje već neko vreme, što govori i bliski susret voditeljke sa Novakom.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Naime, kako se može videti na snimku do kojeg je došao 24sedam, Novak se pozdravio sa svojim bratom, a onda prišao i Saški sa osmehom. Odmah je pao srdačan zagrljaj, ali i malo ćaskanja. Pretpostavlja se da je voditeljka već upoznala sve članove porodice, ali se još niko od njih nije oglašavao.

Kako je izgledao susret Saške i Novaka, pogledajte u nastavku.

Saška i Đorđe su, prema pisanju domaćih medija, u srećnoj vezi već deset meseci, a navodno su pre tri meseca otpočeli zajednički život. 

Đorđe je poznat po tome da ne voli da se eksponira medijski, pa i svoje ljubavne veze krije od javnosti. S druge strane, kada je izašla vest da su navodno zajedno, Saška je odlučila da prekine spekulacije i objavila njihovu zajedničku fotografiju uz kratku poruku.

- Ljubav je moj odgovor na sve - napisala je Saška i stavila emotikon srca.

Ono što sada mnoge zanima jesu detalji njihove veze, te da li planiraju nešto više, ali se srećan par o tome ne oglašava. Na Saškinom nalogu na Instagramu može se videti da je ona otputovala i trenutno se nalazi u Španiji, ali nije poznato da li je Đorđe sa njom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike