Sve o devojci Đorđa Đokovića! Zanosna plavuša ima bogatu biografiju (FOTO)

04.01.2022

19:50

2

Saška je kao voditeljka ostvarila veliki uspeh, ali ovo nije njen jedini poziv

Sve o devojci Đorđa Đokovića! Zanosna plavuša ima bogatu biografiju (FOTO)
saška đorđe - Copyright 24sedam/Instagram_saskaveselinov /Antonio Ahel/ATA Images

U javnost je nedavno isplivala informacija da je Đorđe Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića, u vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov, a malo ko zna ko je devojka koja je zavela mladog tenisera. 

U pitanju je zgodna plavuša, za koju se bez preterivanja može reći da je prava lepotica, koja godinama unazad osvaja titule najlepše žene Srbije. Naime, Saška radi kao voditeljka na Areni sport, bila je i deo Red TV-a, a pored brojnih uspeha u svetu novinarstva, ona ima i zvanje influenserke, ali i nekoliko titula za misicu sveta. 

Voditeljka na Instagramu broji preko 20.000 pratilaca, a fotografije govore da je Saška obišla najluksuznije destinacije poput Dubaija, Zanzibara, Afrike. Saška i Đorđe su gotovo godinu dana u vezi, a svoju ljubav su ljubomorno čuvali sve do pre nekoliko dana kada je Aleksandra objavila njihov zajednički selfi, a par trenutno boravi u Marbelji, a divne prizore mlada voditeljka je podelila i na Instagramu.

Spojila ih je ljubav prema sportu, a prema pisanjima domaćih medija, voditeljka je odlično prihvaćena u porodici Đoković.  

Instagram printscreen/saskaveselinov
Saška Veselinov, Đorđe Đoković

Podsetimo, Aleksandra i Đorđe su privukli pažnju javnosti kada su se pojavili zajedno na utakmici Crvena zvezda - Barselona, i tada je počelo da se spekuliše da su zajedno.

Fotografi su uspeli da zabeleže i fotografiju da se Novak zagrlio sa njom, pa je to mnogima bio znak da dobro poznaje novu snaju.

Bane T. Stojanovic/ATAImages
Saška Veselinov, Đorđe Đoković

U medijima se pisalo i da par živi zajedno, ali to do sada još uvek nije potvrđeno. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike