„Nazdravlje Jelena, bila si veliki borac!" Karleuša podigla čašu za sebe: Ovo je spisak zašto! (FOTO)

06.01.2022

19:11

0

Pevačica, čini se, s velikim ushićenjem iščekuje godine koje su tek pred nama, nazivajući ih čak i čarobnim

„Nazdravlje Jelena, bila si veliki borac!" Karleuša podigla čašu za sebe: Ovo je spisak zašto! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Objavivši fotografiju u kratkoj, ali raskošnoj haljini, Jelena Karleuša je rešila da nazdravi - sa sobom, u ogledalu. Na društvenoj mreži Instagram, pevačica je u opširnom opisu pobrojila i razloge zašto, a to njenim brojnim fanovina nikako nije promaklo. 

Pokrenula je pravu lavinu komentara, želeći sebi - „živa bila", jer je „kao lavica mnogo šta prošla i samo tokom prethodne", 2021. godine. 

- Uvek nazdravljamo drugima, uvek želimo drugima ostvarenje snova, uvek drugima čestitamo uspehe i praznike... Za promenu, ja ću nazdraviti sebi - počela je Karleuša. 

- Nazdravlje Jelena, bila si veliki borac u prethodnoj godini, bila si dobar i plemenit čovek, učinila si mnoga dobra dela, bila si vredna, krvavo si radila i zaradila, trudila se i uspela! Bila si divna majka, prijatelj za poželeti, saradnik iz snova... Neka ti je srećna Nova godina, svaka tebi čast šta si sve kao lav preživela, ponosno, dignute glave i u dobro i u zlu! Jelena, nazdravlje za sve čarobne godine koje dolaze! Živi punim plućima i budi Jelena Karleuša, ona koja je inspiracija, uzor i razlog! Živa bila ja - zaključila je, pa i izmamila veliki broj lajkova na pomenutoj društvenoj mreži. 

Jelena Karleuša Instagram screensot / karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike