Kardašijanovi su nas šokirali i u 2021. godini: Poznatu porodicu su 12 meseci pratili skandali, lista je duga

01.01.2022

07:00

0

Bilo gde da se okrenete, niste mogli da ih izbegnete

Kardašijanovi su nas šokirali i u 2021. godini: Poznatu porodicu su 12 meseci pratili skandali, lista je duga
profimedia-0431877684 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan i njene sestre definitivno su u svetu slavnih obeležile godinu koju smo ispratili protekle noći. Od skandala, novih ljubavi, razvoda, čega hoćete - kod njih je toga bilo. Ali, počnimo redom.

Upoznajte novi par "Kravis"

U januaru ove godine potvrđeno je da se Kortni Kardašijan i Travis Barker zabavljaju. Oni su uplovili u romansu u decembru 2020. godine. Ipak, nisu se oglašavali sve do polovine februara, kada su na Instagramu objavili fotke.

Skot nije zaostajao za bivšom, Kim i Kanje su završili

Skot Disik objavio je 13. februara da se zabavlja sa 19-ogodišnjom Amelijom Hamlin. Kako se navodilo, ljubavne varnice su se među njima desile na proslavi rođendana Kendal Džener u oktobru 2020. godine. Zanimljivo je da je Skot objavio novu vezu samo tri dana pre njegove bivše.

S druge strane, Kim i Kanje su rešili da stave tačku na svoj sedam godina dugi brak. Kardašijanova je podnela zahtev za razvod braka 19. februara.

Profimedia
 

Posle razvoda postala milijarderka, u sve se umešala i politika

Kim Kardašijan se naradila svih ovih godina i napokon je u aprilu ove godine bila uvrštena na Forbsovu listu milijardera za 2021. godinu!

Kejtlin Džener je, s druge strane, objavila planove da će se kandidovati za guvernera Kalifornije. Ipak, izgubila je i to za samo jedan procenat glasova.

Maj:Kendal pokrenula biznis sa tekilom

U maju je Kendal Džener rešila da objavi svoj novi prijekat "818 Tekila". Tokom celog leta ona je putovala po Americi i promovisala svoje piće.

Kendal Džener Profimedia
 

Više nismo "U korak sa Kardašijanovima".

Nakon 20 sezona, čuveni rijaliti ove porodice "U korak sa Kardašijanovima" je završen. No, za one koji ih vole nema brige jer će se uskoro vratiti sa novim projektom, a do tada su tu društvene mreže. Tako da smo zapravo i dalje "u korak" sa poznatim sestrama i njihovim dramama.

No, to nije jedino što se ovoj porodici desilo u junu. Naime, Kloi Kardašijan i Tristan Tompson su rešili da se konačno raziđu. Vest o rastanku došla je samo nekoliko sati pošto je objavljeno da je Tristan viđe kako ulazi u sobu sa tri žene na žurki na kojoj je bio. 

Kim ponovo u venčanici zbog Kanjea

Kim i Kanje su proveli leto mirno, nakon nekoliko burnih meseci od trenutka kada su objavili da se razvode. Ona ga je čak podržala na nekoliko događaja gde je promovisao svoj novi album "Donda", a na jednom od njih se pojavila kao mlada u Balensijaginoj haljini, sa velom koji je pokrivao njeno lice.

Kajli Džener čeka drugo dete

Nakon nekoliko meseci nagađanja, Kajli Džener je objavila da čeka drugo dete sa svojim izabranikom Travisom. 

S druge strane, Skot Disik je raskinuo svoju vezu, a Kim, Kendal i Kris Džener su ostavile sve bez teksta na čuvenoj MET gala.

Kajli Džener, Printscreen Youtube/Kylie Jenner
 

Kim je zasijala u "SNL-u"

Kim je u oktobru ove godine pokazala još jedan od svojih talenata (a kažete da žena ništa ne radi). Ona je, naime, bila domaćin programa "Saturday Night Live" gde je oduševila sve svojom otvorenošću i nasmejala mnoge izjavama.

Pored toga, "Kravis" se verio.

Tragedija koja je sve pogodila

Deset ljudi je poginulo na koncertu Travisa Skota u Hjustonu. Kajli, njegova izabranica i Kendal su bile u publici tada. Nakon događaja, pored Travisa, Kajli i ostali članovi porodice su izjavili saučešće žrtvama.

Iako je istraga i dalje u oku, Travis bi mogao da se suoči sa brojnim tužbama.

Da to ne bi bilo jedino o čemu se priča pobrinula se Kim Kardašijan. Ona je, naime, započela vezu sa kolegom iz programa "Saturday Night live", Pitom Dejvidsonom.

Profimedia
 

Za kraj, Kim kao modna ikona

Kim je u decembru ove godine na "People's Choice Awards" proglašena modnom ikonom. Razlozi sa to su mnogobrojni, a između ostalog se navodilo da je promenila modnu industriju svojim inovativnim dizajnima i postavljanjem trendova tokom prethodnih 10 godina.

Nama sada ostaje da vidimo šta će nam to čuvena rijaliti porodica prirediti u ovoj godini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike