Karleuša pre i posle plate: Pevačicina fotografija iz gradskog prevoza je apsolutni hit na društvenim mrežama

30.12.2021

12:28

0

Pevačica se fotografisala tokom vožnje autobusom, a to je bio i povod za raspoložene pratioce da zbijaju šale na njen račun

Karleuša pre i posle plate: Pevačicina fotografija iz gradskog prevoza je apsolutni hit na društvenim mrežama
jk_kasina_07122021_017 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Snimci kratkog putovanja Jelene Karleuše i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesić kroz centar srpske prestonice kada je pevačica iskusila kako je voziti se gradskim prevozom, a potom je zajedno prošetala sa Vesićem Skadarlijom uz pratnju trubača oduševili su brojne pratioce, a to je bio odličan šlagvort za zbijanje brojnih šala korisnika društvenih mreža. 

Instagram printscreen/karleusastar
 

Naime, Karleuša se vozila autobusom starim 60 godina, a fotografija iz gradskog prevoza nije izostala. Pevačica se na Instagramu pohvalila novom slikom, što je mnogima probudilo maštu da se našale na njen račun. 

Jedan obožavatelj je napravio kolaž fotografija, gde na jednoj Jelena sedi u privatnom avionu i uživa u čarobnom pogledu, a na drugoj sedi u gradskom prevozu, a uz to sledi i zanimljiv opis. 

Instagram printscreen/karleusastar
 

- Ja kad primim platu i dva dana kasnije - piše na fotografiji, koja je oduševila i samu pevačicu, te je istu i repostovala putem svog Instagram storija. 

Podsetimo, JK je prilikom snimanja razglednice Beograda odlučila za veoma jednostavan, ali skupocen stajling. Sivi kaput je pratio liniju njenog tela i savršeno istakao struk, a košta čak 4.500 evra, torbu od 1.950 evra, a uz ovu odevnu kombinaciju uklopila je duboke crne čizme poznate modne kuće od 1.295 evra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike