EKSKLUZIVNO Jelena Karleuša o ulasku u "Zvezde Granda": Mogla bih da sedim i sa crnim đavolom, pa i sa Cecom (VIDEO)

31.12.2021

07:50

3

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za 24sedam otvorila dušu i o suprugu Dušku Tošiću koji "nikad nije tu da je prati", kao i Saši Popoviću koji je "godinama nije plaćao"

EKSKLUZIVNO Jelena Karleuša o ulasku u "Zvezde Granda": Mogla bih da sedim i sa crnim đavolom, pa i sa Cecom (VIDEO)
karly 2 - Copyright ATAImages/ M.M.

Jeleni Karleuši  2021. godina bila je manje turbulentna od prethodnih jer je napustila stolicu u žiriju "Zvezda Granda". Praznike će započeti koncertom ispred Skupštine Srbije i nastaviti ih u porodičnom duhu, te je u tu čast otvorila dušu u novogodišnjem intervjuu za 24sedam.

Jelena je za naš portal govorila o temama zbog kojih je cele godine bila u centru pažnje, a poverila nam se i o tome kakav odnos ima sa suprugom Duškom Tošićem.

- Praznike ću provesti isključivo radno, spremajući dva velika koncerta. Kod mene, ove godine, nažalost, nema vremena za neku preteranu euforiju.

ATAImages/ A.A.
 

Koje su tvoje novogodišnje želje?

- Novogodišnja želja mi je upravo ostvarena time što me je grad Beograd pozvao da pevam ispred skupštine. Ne znam šta su čekali 27 godina, koliko traje moja karijera. Bitno je da su me sada konačno pozvali i ja ću im se odužiti tako što ću napraviti najbolji koncert ikada viđen na ovim prostorima. 

Kako misliš da reaguju tvoje kolege kada kažeš da će se malo ko usuditi da posle tebe nastupa ispred skupštine?

- Pa, saglasni su oni sa mojom konstatacijom sigurno. Mislim da niko nije lud da ulaže toliko kao ja, to je samoubilačka misija. Žena koja sponzoriše grad?! Oni me ne plaćaju za to, ja finansiram taj koncert.

ATAImages/ A.A.
 

Koja je tvoja motivacija za tako nešto?

- Satisfakcija mi je imati najbolji koncert, ostaviti trag, biti zapamćen kao neko ko je napravio spektakl kakav ne može svako, pomeriti granice, ispisati istoriju, ostati zauvek upamćen kao neko ko se usudio da bude revolucionar... Dovoljno?

Hoće li tvoja porodica Novu godinu dočekati sa tobom?

- Naravno, kao i uvek. Samo, ovog puta niko neće od njih zapevati sa mnom na bini, kao što je bio slučaj ranije. Mada, moj suprug lepo peva, po njegovim standardima, savršeno (smeh). Ako bude izrazio želju, zašto da ne.

Da li ti je svaki praznik prošao lepo?

- Po "defoltu" Nova godina ne može da bude tužna. Neka lepa euforija je uvek prisutna, tako da nema tužnih Novih godina za mene. Što se tiče najlepših, to su za mene uvek one sa porodicom. Izdvojla bih sve one koje sam dočekala sa majkom. 

ATAImages/ A.A.
 

U objavi na Instagramu posvećenoj Ani Bekuti i Milutinu Mrkonjiću, napisala si da ti je uvek manjkalo pažnje i ljubavi kao što su imali njih dvoje. Na šta si tačno mislila, da li si emotivno ispunjena?

- To sam rekla u kontekstu jer su Mrka i Ana uvek bili nerazdvojni, držali se za ruke, pratio ju je na sve nastupe... U mom braku i vezi sa suprugom toga je uvek nedostajalo jer je on imao svoju profesiju kojom je bio zaokupiran. Nikada nije bio tu da me prati. Tako da sam mislila u kontekstu žene kojoj treba mnogo pažnje i divljenja. Bavim se takvim poslom gde je žena kao ja uvek gladna toga. Tako nešto mi stalno fali, ceo život sam po hotelima, odvojena od porodice, puno radim, a takav je slučaj i sa Duškom. Čitav život je po karantinima kao sportista.

Zašto si odlučila da više ne govoriš o "Zvezdama Granda", iako si godinama bila u tom takmičenju kao član žirija?

- Nema više potrebe za tim. Sve sam rekla svojim učešćem od 2015. do 2021. godine. To sam činila, kao i ispred skupštine - gratis (osmeh). Nisam naplaćivala Saši Popoviću, kao što nisam ni gradu Beogradu za novogodišnji koncert. Saša me godinama nije plaćao, davao mi je samo topli obrok. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Da li bi pristala da se nađeš ponovo u "Zvezdama Granda", u nekoj od emisija kao gostujući član žirija, dok je Svetlana Ceca Ražnatović takođe u "crvenoj stolici"?

- Od sada naplaćujem gledanost (smeh)! Vlasniku "Zvezda Granda" bih poručila da kada plati, ja dolazim. Surovi sam profesionalac, mogla bih da sedim i sa crnim đavolom ako se to traži od mene, u smislu šoubiznisa i velike gledanosti, i ako se, naravno, mnogo, mnogo plati!

Ostatak intervjua sa Karleušom, pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike