Prelepa epidemiološkinja privukla pažnju slikom sa Đokovićem: Zbog muža sam jurila Novaka u Marbelji (FOTO)

05.01.2022

19:50

1

Lepa Izabella je Mađarica, Master Epidemiolog i radi za slovenačku farmacetsku kompaniju, a za sebe kaže i da je turista

Prelepa epidemiološkinja privukla pažnju slikom sa Đokovićem: Zbog muža sam jurila Novaka u Marbelji (FOTO)
Screenshot_9 - Copyright Instagram printscreen/izabella_stefanovic

Neposredno pre drame koja se odvija u Melburnu oko toga da li će srpski as Novak Đoković moći da učestvuje na takmičenju Australijan Opena i da li će mu odobriti vizu, veliku pažnju javnosti privukla je fotografija na kojoj najbolji srpski teniser pozira sa zgodnom Mađaricom Izabellom Stefanović.

Ekipa 24sedam je kontaktirala epidemiološkinju kako bismo saznali iz prve ruke kako je protekao susret sa Noletom i kakav je on zapravo privatno. Stefanovićka ne krije sreću što je imala priliku da upozna Đokovića, a o njemu ima samo reči hvale. 

MN Press
Novak Đoković

Nije tajna da svi žele fotografiju sa Đokovićem, a ovoj lepotici se baš posrećilo. Naime, ona je imala tu privilegiju da prati kako izgledaju Noletove pripreme u Marbelji za predstojeće takmičenje i tada je upravo i nastala njihova zajednička fotografija.

- Srećna sam što sam imala priliku sa mužem da vidim Novaka uživo. Bili smo na odmoru u Marbelji, a moj muž prati Novakove uspehe i prvi put mu se ukazala prilika da ga vidi uživo te smo iskoristili taj dan da odgledamo njegov trening - kazala je ona, pa poželela Noletu sreću na predstojećem meču. 

- Novak je za nas ne samo najbolji teniser ikada već i najbolji sportista svih vremena. Bio je veoma ljubazan i raspoložen i dozvolio nam je da se slikamo. Zaista mu želimo puno sreće i da osvoji predstojeći Australijan Open.

Izabellu smo upitali i da nam kaže nešto više o sebi, a ona je priznala da je pravi turista, voli da putuje i na sve to obožava srpsku kuhinju.

 

- Ja sam Mađarica, Master epidemiolog, radim za slovenačku farmacetsku kompaniju i kada mi se ukaže prilika obožavam da putujem. Svakodnevno treniram i volim da trčim kada je vreme toplije. Tokom leta, a i zime volim da provodim vreme u Srbiji sa svojim mužem Ivanom, naročito kada ima dosta snega i kada mogu da uživam vozeći svoj snowboard i da, obožavam srpsku hranu - rekla je epidemiološkinja za 24sedam

Podstimo, iako se Đoković nije izjašnjavao da li je vakcinisan protiv koronavirusa, on je uspeo da odleti u Austrailiju kako bi igrao na Australijan Openu. Međutim, ove vesti se nisu dopale tamošnjem premijeru Skotu Morisonu koji je oštro zapretio Đokoviću da će biti vraćen prvim avionom kući ukoliko dokazi ne budu dovoljni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike