Lidija je zadužena za sve: Ovako će izgledati Božić u domu Cece Ražnatović

04.01.2022

21:08

0

Pevačica otkrila kakve običaje ispoštuju

Lidija je zadužena za sve: Ovako će izgledati Božić u domu Cece Ražnatović
Copyright A.A./ ATAImages

Ceca Ražnatović je poznata kao žena koja veoma poštuje religiju, pa je tako u njenoj kući Božić najradosniji praznik. Kako se bliži, pevačica je otkrila koje običaje njena porodica uvek ispoštuje, ali i ko je zadužen za prazničnu trpezu.

Kako je istakla, ona nikada ne radi na Božić jer je to dan koji treba da se provede sa porodicom.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mi zaista to poštujemo. Ja nikada ne radim na velike praznike, to ostavim za porodične trenutke, dobar ručak i večeru, kako se dogovorimo, a uglavnom bude oba (smeh). Najbitnije je da se mi dobro provedemo - kaže Ceca, te dodaje da u skladu sa prazničnom atmosferom, uvek dođe do razmene poklona:

- Sve je po običajima i po redosledu. Neki i posle pričesti kada se vratimo iz Hrama otvaraju poklone, a neki se uspavaju pa sačekaju jutro. Stvar je u pažnji, nije u vrednosti poklona. Ono što se meni najviše sviđa kupim sebi da ne bi neko lutao (smeh). Stvar je u pažnji, nije bitno koliko je materijalno vredan. Da se počastimo, veselimo, nekad tu bude duhovitih poklona i šala primerenih za praznik. To je dobar oblik porodične zabave i atmosfere - objasnila je ona za Grand Online.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Kada je praznična trpeza u pitanju, glavnu reč vodi njena sestra Lidija.

- Moja sestra je zadužena za sve to. Ja se tu mnogo ne mešam, jer ono što ne znate prepustite onima koji to znaju. Nije to teško naučiti, nego kada to neko bolje zna ja se poklonim, kažem svaka čast i hvala i srećna sam zbog toga - iskrena je bila Ceca.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike