Ceca i Bogdan počeli sa slavljem! Par sa prijateljima u provodu (FOTO)

31.12.2021

14:55

1

Ražnatovićka i Srejović su za ovu priliku odlučili da obuku svečane bele košulje

Ceca i Bogdan počeli sa slavljem! Par sa prijateljima u provodu (FOTO)
Screenshot_6 - Copyright Instagram printscreen/bogdan_srejovic

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović već su počeli da slave dolazak 2022. godine. Naime, njih dvoje su izašli sa prijateljima u prestonički restoran kako bi ispratili staru godinu i dobro se zabavili.  

Da se dobro zabavljaju govore osmesi na njihovim licima, a uz dobro vino i još bolju muziku, oni su spremni da dočekaju Novu godinu. Ceca i Bogdan su sedeli zagrljeni jedno kraj drugoga, a za ovu priliku opredelili su se za bele kombinacije, tačnije bele košulje. 

Instagram printscreen/bogdan_srejovic
Ceca i Bogdan sa prijateljima čekaju Novu godinu

Inače, Ceca i Bogdan su nedavno proslavili godišnjicu ljubavi. Upoznali su se na rođenanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, uplovili su u romantičnu vezu. Naime, u pitanju je 18. decembar, dan kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju, a Ceca je otkrila i kako će proslaviti taj poseban dan.

- 18. decembra nam je godišnjica. Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama - rekla je Ražnatovićka. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike