Slavica Ćukteraš u karantinu dočekala novu godinu: Za 24sedam otkrila detalje, priznala šta je morala da uradi

03.01.2022

19:45

0

Pevačica je krajem prošle godine saznala da se ponovo zarazila koronavirusom

Slavica Ćukteraš u karantinu dočekala novu godinu: Za 24sedam otkrila detalje, priznala šta je morala da uradi
Slavica Ćukteraš - Copyright Đorđe Vukojičić

Slavica Ćukteraš jedna je od onih koja je morala da u novu 2022. godinu uđe u karantinu. Naime, pevačica je samo desetak dana pred doček saznala da je ponovo pozitivna na koronavirus. Međutim, sada je situacija mnogo bolja, a za 24sedam je otkrila kako se oseća i kako je provela prve sate nove godine.

Kako kaže, njoj je test posle nekoliko dana pokazao da je negativna, ali je morala da ispoštuje rok od dve nedelje da bude u karantinu.

Đorđe Vukojičić
 

- Odlično je Slavka, a kako bi drugačije (smeh). Ovog puta je zaista bilo mnogo bolje nego prvi put, a svi znaju kako mi je tada bilo. Već posle nekoliko dana mi je test bio negativan, ali morala sam da ispoštujem rok od dve nedelje da budem u izolaciji - kaže Slavica, te otkriva kako je dočekala Novu godinu u karantinu:

- Situacija je bila takva kakva jeste, nažalost. Ali dobro, sada imamo razvijenu tehnologiju tako da sam mogla da se vidim preko video poziva sa ćerkom i svima koje volim. Sada nastavljamo dalje i jedva čekam da se ponovo družim sa svojom publikom!

Đorđe Vukojičić
 

Podsetimo, Slavica je na leto pretprošle godine bila zaražena koronavirusom, a izolaciju je provela sa koleginicom i prijateljicom Milicom Todorović. Obe su bile u ozbiljnoj situaciji, ali srećom nisu morale da idu u bolnicu, već su sve vreme bile kod kuće.

Nedugo potom Slavica je na dva dana završila u bolnici, kada je imala gnojnu anginu, a pre nekoliko meseci je u bolničkoj postelji provela par nedelja zbog povrede oka. Taman kada se dovoljno oporavila, te krenula da radi, pevačicu je opet zadesila drama, ali srećom, ovog puta mnogo manja nego ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike