Slavica Ćukteraš otkrila šta joj se desilo u Japanu: Pevačica nije znala šta ju je snašlo!

10.09.2021

17:22 >> 18:35

0

Slavica je pre nekoliko godina živela u ovoj dalekoj zemlji, a detalje je tek sada otkrila

Slavica Ćukteraš otkrila šta joj se desilo u Japanu: Pevačica nije znala šta ju je snašlo!
Copyright 24sedam

Slavica Ćukteraš je veoma aktivna na svom nalogu na Instagramu, a s vremena na vreme podeli sa svojim pratiocima i neke zanimljive i neočekivane priče. Poznato je da je ona sa svojim bivšim suprugom Vladom Avramovim, poznatim fudbalerom, pre šest godina živela u Japanu, gde su bili stacionirani zbog njegovog poslovnog angažmana.

Slavica Ćukteraš, 24sedam

Pevačica se u to vreme povukla sa estrade kako bi pratila supruga, a vreme provedeno tamo koristila je kako bi obilazila grad u kom su živeli, kao i učenju njihove kulture i običaja. Sada se na svom nalogu na Instagramu prisetila jedne situacije koja ju je tamo zadesila.

– Kad vam je loše, samo se setite dok sam živela u Japanu i pričala telefonom u metrou, vozač metroa na sledećoj stanici mi je prišao i ljubazno zamolio na japanskom (koji naravno ne razumem), ali sam shvatila da mi govori da napustim metro ili prekinem vezu. Sad sam se ovog setila i smejem se. Nisam znala da je zabranjeno pričanje – napisala je Slavica.

Slavica Ćukteraš, Printscreen Instagram/cukterasslavica

Ne znamo zašto se setila ove čudne situacije, a ostalo je nepoznato i zašto je zabranjeno razgovarati u metrou u Japanu, ali svakako Slavica ima jednu zanimljivu priču za uspomenu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike