Drama za dramom! Slavica Ćukteraš ponovo ima koronu, za 24sedam otkriva kako se oseća i sa kim je u izolaciji!

24.12.2021

12:55

0

Pevačica je istakla da je ovog puta situacija drugačija nego kada je prvi put bila zaražena

Drama za dramom! Slavica Ćukteraš ponovo ima koronu, za 24sedam otkriva kako se oseća i sa kim je u izolaciji!
Slavica Ćukteraš - Copyright Đorđe Vukojičić

Slavica Ćukteraš je objavila protekle večeri informaciju da je ponovo pozitivna na koronavirus. Kako je objasnila, morala je da otkaže zakazane nastupe koje je imala u narednom periodu, a za 24sedam otkriva kako se oseća, gde misli da se ponovo zarazila i da li je ovog puta sama u izolaciji.

Pevačica je već preležala koronu pre godinu i po dana, kada je situacija bila veoma ozbiljna. Sada je, kako kaže, mnogo bolje.

- Dobro se osećam, sada je potpuno drugačije u odnosu na prošli put. Imala sam dva dana temperaturu oko 37, ali inače ništa više, osećam se kao da mogu "volu rep da iščupam" - našalila se Slavica, pa nastavila:

- Ja sam fenomen, nisam izlazila iz kuće mesecima, odlučim da radim i odmah se zarazim (smeh). Nastupala sam prošle nedelje u Bosni i Crnoj Gori, ne mogu sad sa sigurnošću da kažem da sam se baš tamo zarazila, ali pretpostavljam. Tako mi je i prošli put bilo, posle karantina smo zakazali nastup, odradila sam ga i potom bila pozitivna na koronavirus. 

Đorđe Vukojičić
Slavica Ćukteraš

Kako kaže, jako joj je žao što neće moći da se druži sa beogradskom publikom, ali i što je morala da otkaže ostale nastupe.

- Radovala sam se druženju sa mojom publikom u Beogradu, nisam dugo pevala tu. Srećom, ostale nastupe nismo reklamirali još uvek, tako da će samo biti pomereni datumi. Svakako ću se i sa Beograđanima družiti, a svi će biti obavešteni na vreme - kaže Slavica za 24sedam.

Za razliku od prošlog puta, Slavica je sada sama u izolaciji u svom domu, dok je njena ćerkica kod svog tate, pevačicinog bivšeg muža.

- Ona je nekoliko dana već kod tate, još pre mojih nastupa, srećom. To mi je mnogo olakšalo, ja znam da ću biti dobro i negativna već za nekoliko dana, doktor mi je objasnio da je situacija sad malo drugačija, a i svako je priča za sebe - kaže Slavica.

Đorđe Vukojičić
Slavica Ćukteraš

Podsetimo, Slavica je na leto prošle godine bila zaražena koronavirusom, a izolaciju je provela sa koleginicom i prijateljicom Milicom Todorović. Obe su bile u ozbiljnoj situaciji, ali srećom nisu morale da idu u bolnicu, već su sve vreme bile kod kuće.

Nedugo potom Slavica je na dva dana završila u bolnici, kada je imala gnojnu anginu, a pre nekoliko meseci je u bolničkoj postelji provela nekoliko nedelja zbog povrede oka. Taman kada se dovoljno oporavila, te krenula da radi, pevačicu je opet zadesila drama, ali srećom, ovog puta mnogo manja nego ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike