Lidija Vukićević priznala da ima partnera: Zauzeta sam, divno mi je i uživam!

03.01.2022

19:01

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je otkrila i tajnu svog izgleda koji je savršen i na pragu sedme decenije

Lidija Vukićević priznala da ima partnera: Zauzeta sam, divno mi je i uživam!
dama_gentelmen_nagrada_11052021_0006 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lidija Vukićević srećna i ponosna je ušla u 2022. godinu jer je 2021. ispunila sva njena očekivanja. Pored uspeha na privatnom planu, glumica je veoma ispunjena i u emotivnom smislu, a sada je za medije po prvi put posle dužeg vremena priznala da ima partnera.

- Zauzeta sam. Meni je drago da se to ne zna, jer to je moj privatni život. Lepo mi je i divno, prosto uživam. Kompletno sam jako srećna - priznaje Lidija i kaže da kod nje tokom cele godine vlada dobra energija, a ne samo dok su praznici.

Printscreen Instagram/vukiceviclidija
 

- Što se energije tiče, cele godine vlada, dobra energija. Mislim da je to mnogo važnije nego da vlada samo kada su praznici i kad se nešto događa, tako isto je i sa ljudima. Sa kim nisam dobra, ne čestitam mu Novu godinu jer je u suprotnom to foliranje. Ove godine sam ukrasila kompletnu kuću i okitila božanstvenu jelku do plafona. Ne znam kako ću provesti ovogodišnje praznike, jer nikada ništa ne znam unapred, meni se najbolje stvari događaju kada dolaze spontano. Sada se radujem što mi je kuća ovako okićena, uživam u tom kućnom ambijentu - rekla je Lidija za Blic i otkrila tajnu svog izgleda koji je savršen i na pragu sedme decenije.

- Glavna tajna mog izgleda je taj optimizam, zdrav duh i to što nikada nisam sebi dozvolila, i onda kada sam bila najpoznatija glumica stare Jugoslavije, "da odem od sebe". To je ono što sam poželela i ljudima, to znači da ne može ništa da vas izmesti, ne znam kakva popularnost. Bilo je i uspona i padova u mojoj karijeri, radila sam i nisam radila, ali uvek sam ostajala ista. Dešavalo se i po deset godina da ne radim, ali ni to nikako nije moglo da me slomi. Mene je slomio gubitak roditelja - istakla je Lidija.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike