"Korona me je načisto slomila" Aco Pejović priznao da se jedva izborio sa opakim virusom

02.01.2022

22:38

0

Kako je istakao, bilo mu je veoma teško, a jedino je zahvalan na tome što je vakcinisan jer je siguran da bi u suprotnom situacija bila mnogo gora

"Korona me je načisto slomila" Aco Pejović priznao da se jedva izborio sa opakim virusom
aco_pejovic_kzn_07122021_0015 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Aco Pejović je sredinom decembra objavio da je zaražen koronavirusom i to po drugi put. Na sreću, iz izolacije je izašao pred doček Nove godine, koji je proveo radno. 

On je sada otkrio da uopšte nije bilo lako da se izbori sa virusom.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Korona me je načisto slomila! Ne volim puno o tome da pričam, rečeno je da sam prehlađen i da je to bila lagana prehlada, ali to je bilo baš strašno, jedva sam se izvukao. Nemam, hvala Bogu, nikakvih posledica, i to je bio drugi put da sam imao koronu. Baš kažem, da se nisam vakcinisao, ko zna kako bi bilo... Dobro sam na kraju prošao - kaže Pejović, pa nastavlja:

- Bog čoveku daje neke prepreke u životu koje moraš da prebrodiš, što te ne ubije, to te ojača. To su neka iskušenja koja moraš da prođeš, to se jednostavno nametne i da ih nema, možda ne bi bilo ni zanimljivo. Sve je to deo života.

24sedam/ Goran Sivački
 

Pejović kaže da trenutno nije originalan kada su želje u pitanju, i da mu je najbitnije samo jedno.

- U Novoj godini nisam poželeo koncerte, jer znam da ih neće biti. Dok ne prođe cela ova situacija, ne želim o tome da razmišljam. Glupo je da se ponavljam kao papagaj, ali jedino što zaista želim jeste zdravlje. To je danas najbitnije, sve ostalo je usputno. Biće svega, biće i novih pesama, novi album, možda od marta, videćemo - zaključuje Aco u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike