Pejovićev hit „Ne diraj mi noći“ nije bio njemu namenjen! Ovu pesmu su odbila dva pevača

13.12.2021

19:00

0

Jednom prilikom je pevač izjavio da je baš ova numera njegova lična karta

Pejovićev hit „Ne diraj mi noći“ nije bio njemu namenjen! Ovu pesmu su odbila dva pevača
pejovic_05062018_00002 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aco Pejović vlasnik je brojnih hitova. Pevač se može pohvaliti da je gotovo svaka njegova pesma odlično primljena kod publike, a o tome svedoči i njegova popularnost koja traje godinama unazad. Međutim, ono što malo ko zna jeste da jedna od njegovih najpoznatijih  numera „Ne diraj mi noći“, prvobitno nije bila napisana za njega. 

Tekst za ovu pesmu potpisuje nekadašnja voditeljka Biljana Spasić, koja je ispričala kako je zapravo ovaj singl došao u Pejovićeve ruke i kome je zapravo bio namenjen. 

Aco Pejović, Foto: M.M./ ATAImages
 

 

- Tu pesmu sam prvobitno namenila pokojnom Luisu koji je rekao: „Ej Biki, nije to za mene“. Onda sam pesmu odnela kod Rođe Raičevića, koji takođe danas nije sa nama, on ju je iskomponovao, Aco Pejović je čuo i odmah snimio. Zlaja Timotić je odradio aranžman i sve ostalo je istorija - ispričala je Biljana u emisiji „Grand magazin“, pa dodala da je posebno raduju Acove reči za ovu pesmu.

- On je izjavio na jednom svom koncertu da je baš ta pesma njegova lična karta, zapravo pesma koja ga je proslavila - kazala je ponosno Bilja.

Podsetimo, Biljana Spasić, danas potpisuje mnoge hitove Cece Ražnatović, Aca Pejovića, Željka Joksimovića, Tijane Dapčević, Amara Gileta Jašaraspahića, Katarine Živković i drugih. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike