Milica Pavlović u Novu godinu ulazi otvorenog srca za ljubav: Moraću bolje da procenjujem partnere

27.12.2021

18:33

0

Autor: Marija Mitić

Kako je najavila, u 2022. godini obradovaće fanove novim albumom, ali i pojavljivanjem u novoj, drugoj sezoni serije "Pevačica"

Milica Pavlović u Novu godinu ulazi otvorenog srca za ljubav: Moraću bolje da procenjujem partnere
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Milica Pavlović ispraća za sebe vrlo uspešnu 2021. godinu, a u novu ulazi sa još većim planovima za poslovne poduhvate. Naime, kako je najavila, u 2022. godini će obradovati fanove novim albumom, ali i pojavljivanjem u novoj, drugoj sezoni serije "Pevačica".

Milica smatra da je karta uspeha dobar plan, što će primeniti i naredne godine. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Uspela sam da namestim da mi bude uspešna onoliko koliko mi je ta sama godina dozvolila. Ja sam zadovoljna i sve što se nije desilo bilo je zbog nepredviđenih okolnosti ili zato što jednostavno nije trebalo da se dogodi. U novu godinu ulazim čistog i punog srca, otvorena za nove poslove, za nove ljubavi, ova moja već postojeća prijateljstva ali i neka nova, ko zna. Ipak sam ja osoba koja voli da se druži, ali prvo moram dobro da procenim i partnere i prijatelje i saradnike. Tako da ako će se neko uhvatiti u koštac sa tim dobrodošli u novu godinu. Volela bih da ove godine bude nešto bombastično - priznala je Milica i otkrila deo svojih poslovnih planova.

- Ono što sigurno znam da sledeće godine, već u aprilu kreće snimanje nove sezone serije "Pevačica", a pored toga mi izlazi album - rekla je i otkrila da li je spremna da se na platnu totalno transformiše.

- Za dobre pare da - odgovorila je ona, kao iz topa.

ATAImages/ A.A.
 

Kako za sam doček Nove godine ne nastupa, Milica je za Grand Online otkrila i kako će provesti najluđu noć.

- Planiram porodični ručak, jedan lep, gde će na čelu stola biti moja baka, a zatim ako mi bude lepo otići ću na nastup Saleta Matića ili Jelene Rozge. Mada ću raditi svaki dan do same novogodišnje noći, tako da razmisliću da li ću otići. Mada ko zna, dug je taj trideset i prvi decembar, a ja ne radim, pa se možda baš sve promeni, a možda i tako treba da počne naredna godina - rekla je Milica Pavlović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike