Ko Milici Pavlović sabotira karijeru, baca na nju crnu magiju i kako se pevačica s tim nosi

31.12.2021

12:51

0

Bez dokaza, kaže, ne može da uperi prstom ni u koga i u dubini duše veruje da joj niko u stvari ne misli loše...

Ko Milici Pavlović sabotira karijeru, baca na nju crnu magiju i kako se pevačica s tim nosi
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović će 2021. godinu pamtiti po velikom uspehu na poslovnom planu, ali i činjenici da su mnogi pokušali da je sabotiraju. U razgovoru s domaćim medijima, međutim, sumirajući utiske, osvrnula se kako na dešavanja u poslu, tako i u porodici, ističući da joj deda Vladimir u ovo vreme posebno nedostaje.

- Boli kad ti neko nedostaje, a ne možeš da ga zagrliš, poljubiš, da mu ispričaš šta ti se dešava u životu... Ali učim da živim sa tim i on je stalno u mojim mislima... Ubeđena sam da je svakog dana tu negde sa mnom i da pazi na mene - počela je ona za „Alo", pa nastavila o spekulacijama da joj neko sabotira karijeru; ipak, na pitanje da li je otkrila o kome je reč, odgovorila je da to nije slučaj.

- Bez dokaza ne mogu ni na koga prstom da upirem, a u dubini duše i dalje želim da verujem da mi niko ne misli loše. Ono što znam i iza čega uvek stojim jeste ono što ja izgovorim ili uradim. Tako da, dokle god je publike koja me voli, ne može mi niko ništa. Volim svoj posao. Svakog jutra kad se probudim zahvalim se Bogu na talentu koji mi je podario.

Svojevremeno, inače, pevačica je ispričala kako veruje da je na nju bačena crna magija. Upitana da li je možda potražila pomoć vračara ne bi li skinula navodne kletve sa sebe, objasnila je kako je to u stvari rekla iz šale.

- To sam zaista rekla u šali, mada nikad se ne zna. Često se pitam šta se to probudi u čoveku da onom drugom poželi sve najgore. Vernik sam, verujem u dobra dela i lepu energiju.

 

 

Sebi u 2022. želi pre svega zdravlje.

- U novoj godini sebi želim zdravlja, da sam okružena ljudima koje volim i koji me vole, da objavim svoj četvrti studijski album. Još dosta popijenog proseka i jednu strastvenu ljubav. Deda Mraze, šta misliš, ima li šanse za sve to? - zapitala se ona za kraj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike