Emotivna priča Milice Pavlović o baki koja ju je odgajila: Za Novu godinu ću je izvesti iz staračkog doma (VIDEO)

22.12.2021

19:55

0

Zbog pandemije koronavirusa, pevačici je otkazan nastup u Beču, a ona je rešila da poslednji dan u godini provede sa ženom koja joj je bila kao majka

Emotivna priča Milice Pavlović o baki koja ju je odgajila: Za Novu godinu ću je izvesti iz staračkog doma (VIDEO)
grand_ng_21122021_0049 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović se na snimanju novogodišnjeg programa za „Grand” pojavila u crnoj elegantnoj kombinaciji. Iako su joj pantalone i sako stajali kao saliveni, ona kaže da je crnu boju odabrala jer žali za mnogo lepih stvari koje nije doživela.

U intervjuu za okupljene medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, Milica otkriva šta priželjkuje u narednoj godini, da li veruje u Deda Mraza, a između ostalog nam je ispričala da će sa bakom koja ju ju odgajila provesti poslednji dan u godini.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Pavlović

- Ja ovako vidim ovu godinu, žalim za svim stvarima koje mi se nisu desile. Želim mnogo strasti, poljubaca, zagrljaja, mnogo dobrih večera, ručkova, popijenog vina. 

- Biram da verujem u Deda Mraza. Šta je čovek bez vere, bez nade u bolje sutra, živim u sadašnjosti i za bolju budućnost. Ono što je u prošlosti, samo se okrenem da me podseti da sam otišla dalje. Ne dam da me prošlost vuče unazad. Sve što mi je neko loše uradio, ja mu opraštam - kaže ona, pa otkriva kako se izborila sa negativnim komentarima i situacijama koji se tiču njene pesme „Crna jutra”:

- Ja sam se u tom momentu sigurno lavovski izborila. Nisam mogla da verujem da posle 10 godina karijere baš ovo meni može da se desi. Pošto sam prvi put taj jači talas osetila na sebi, ja ću uvek pričati o tome. Pozivam nadležne vlasti da reaguju, zaista je krajnje vreme da imamo zakon povodom sajber nasilja. Šta još treba da se desi?

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

Neminovno pitanje je bilo i koliko bi dece Milica volela da ima. 

- Volela bih da imam mnogo dece, ali kako onaj gore kaže. Procenjuješ da bih mogla petoro da imam? Pa može (smeh). 

Iako kaže da preterano ne veruje u astrologiju, ova godina ju je navela da uradi natalnu kartu. Međutim, veliki deo onoga što je saznala želi da sačuva za sebe, do trenutka dok joj se predviđanja ne ispune. 

- Iako me je otac strašno iskritikovao zbog tih stvari, ove godine sam radila natalnu kartu, ako bude bar pola onoga što mi je rekla tačno, ja ću vam otkriti. Rekla mi je da će mi album odlično proći, a za ljubav... Ne bih da ureknem. 

Verovatno se mnogi mladići pitaju šta devojku poput Milice može da usreći, a ona kaže: 

- Bele ruže i čokolada. Šta ja da radim sa dijamantima? Mislim nosiću ih, ali... - pričala je Milica kroz smeh. 

Prema saznanjima portala 24sedam, Milica je još početkom godine svoju baku dovela u Beograd, nakon što je njen deka preminuo i smestila je u starački dom kako bi češće mogla da je viđa, ali i da se brine o njoj. Svoje sudbine se uopšte ne stidi, i otkriva da će poslednji dan u godini provesti baš sa ženom koja ju je odgajila. 

Baka Rada i Milica Pavlović/ Instagram printscreen/ senoritamilica
 

- Ja ne znam što je to čudno i ne znam zašto se ljudi stide svojih starih, svi ćemo biti stari jednog dana. Ja imam veću poveznicu sa starijima, jer sam odrasla sa njima, ali da opet biram, ja bih opet sa njima. Ta vrsta ljubavi, zajedničkog poverenja, to je nešto neverovatno. Što se tiče bake, evo donedavno sam zaista mislila da postoji šansa da radim u Beču, ali ipak ne radim. Pokušali smo taj nastup da odradimo još pre kovida, šest meseci unapred smo zakazali, pa smo prizivali tu dobru energiju, da budu dobri uslovi da se proslavi Nova godina... Kada me je menadžer pitao da li želim drugu opciju, ipak smo imali desetak ponuda, doduše u tom momentu je možda ostalo tri, ja sam mu rekla: „Nemoj mi zameriti, ako nije suđen taj Beč, ja ću ipak uzeti  baku tog dana i odvesti je, zdravlje bože, na ručak, na dobro vino, a uveče ću slušati Jelenu Rozgu ili Saleta Matića uz koga znam da ću se lepo provesti”. Eto jedne poruke - Nije sve u parama, već u ljudima oko vas. 

Ceo intervju sa Milicom Pavlović pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike