Kanje Vest ne odustaje od Kim Kardašijan: Kupio kuću prekoputa njene

28.12.2021

17:24

0

Reper očajnički pokušava da se ponovo zbliži sa bivšom

Kanje Vest ne odustaje od Kim Kardašijan: Kupio kuću prekoputa njene
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Reper Kanje Vest ne odustaje od ideje da ponovo osvoji bivšu Kim Kardašijan. Kako bi joj bio bliže, on je kupio vilu koja se nalazi prekoputa kuće koja je u vlasništvu Kardašijanke. 

Prema pisanjima stranih medija Kanje je za ovu nekretninu iskeširao 4,5 miliona dolara. U pitanju je vila koja se nalazi u luksuznom naselju u Los Anđelesu koje naseljavaju samo poznate ličnosti. Prostire se na više od 3.000 metara kvadratnih i ima pet spavaćih soba i tri kupatila.

Profimedia
Kim Kardašijan i Kanje Vest

 

Kako navodi Dailymail, Kanje je kuću platio skoro pola miliona više od cene za koju se prodavala, a sve kako bi bio što bliži svojoj bivšoj ženi koju, po svemu sudeći ne može da preboli.

U poređenju sa vilom u Malibuu koju je kupio u septembru za 57,3 miliona dolara, ova, izgrađena 1955. godine, mnogo je skromnija. Njegova nova kuća ima i veliki bazen u dvorištu, kao i štalu za konje.

Izvor blizak reperu navodi, ovo je još jedan u nizu od njegovih očajničkih pokušaja da opet osvoji Kardašijanku.

Podsetimo, Kim je za razliku od Kanjea krenula dalje, te uživa u romansi sa komičarom Pitom Dejvidsonom, što se reperu očigledno nimalo ne dopada, te tako ne odustaje od namere da povrati bivšu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike