Rada Manojlović konačno otkrila „ključ" svoje duge veze: Zato je sve kako treba!

30.12.2021

14:08

0

Pevačica je progovorila i o poslovnim planovima za 2022, pa objasnila zašto nikad nije bila pristalica muzičkih albuma

Rada Manojlović konačno otkrila „ključ" svoje duge veze: Zato je sve kako treba!
Rada Manojlović ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović progovorila je otvoreno o poslovnim planovima za 2022. godinu, pa između ostalog otkrila kako joj je velika želja da sa Draganom Mirković snimi duet. Privatno, sa Harisom Berkovićem, što se više kriju - to im je i lepše, tvrdi ona, koja više ni sama nije sigurna koliko dugo su zajedno.

- Ja psihički nisam u ovoj godini već dva, tri meseca. Nekako mi se oteglo od oktobra, dugo mi je nešto trajala 2021. Za mene je 2021. bila brza. Proletela mi je. Na sreću smo nešto radili, nisam je protraćila kao 2020. U nekim razmišljanjima mi je prošla godina. Moraće nešto da se radi u narednoj godini. Ovako više neće da može. Pesme, pesme... - počela je Rada za „Pink", pa nastavila o planovima, objasnivši i zašto nikad nije bila pristalica muzičkih albuma.

„Može singl ili dve pesme!"

- Ono što ja sve imam u planu to ni krtica ne bi pronašla. To što ja imam i krijem, kao za sudnje dane... Ne smatram da je album dobro rešenje, ja bih singl ili dve pesme. Nikad nisam bila pristalica nekih albuma. Više volim brže pesme, ali bih volela da me publika zavoli kroz neku baladu. Mislim da mi ne veruju. Mislim da je dobro vreme za neki duet, moja želja je da snimim duet sa Draganom Mirković, ali nije lako pronaći dobru pesmu... - priča Manojlovićeva, koja se zatim osvrnula na period koji je provela odmarajući u rodnom selu Četereže.

- Napunila sam baterije tokom 2020. Sad bih malo ako može da se ispraznim. Nekako smo presedeli tu godinu. Osećala sam se grozno, jer nisam navikla da gledam u plafon i blejim. Malo sam se podsetila nekih proslava na selu. To je neki život koji je mnogo drugačiji od ovog. Ko je okusio život na selu ili u nekom manjem mestu sve može da završi za 15 minuta. Može da ode u poštu, u banku, u prodavnicu, na pijacu. Tamo se ne gubi vreme kao u Beogradu. Možeš da odmoriš mozak. Niko nigde ne žuri - istakla je ona, kojoj godine, inače, teško padaju. 

„To mi je katastrofa!"

- Ja mrzim Nove godine i svu tu prolaznost vremena. Sve te rođendane i proslave... To mi je sve katastrofa. Ostala sam u 2014. godini i ne bih da idem dalje. Ja koliko god da pravim planove za narednu godinu, meni se sve uvek sve izjalovi. Ne mogu da budem precizna što se posla tiče, ali naravno da imam neki okviran plan - naglašava pevačica, pa konačno otkriva „ključ" za dugu vezu.

Srećni

- Što se tiče moje veze, tu je sve kako treba. Mi smo zajedno od, ja mislim, 2016. godine, pošto mi ti datumi i godine... To mi baš i ne ide. Zajedno smo i super nam je, srećni smo. Što se više krijemo, mnogo nam je lepše - tvrdi za pomenute medije.

- U 2022. godini bih svima poželela da izgledaju kao Stanija Dobrojević. Manje brige i više vere u Boga - zaključila je Radmila.

Bonus video:

instagram_gotrebinje

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti