Oni su finansijski profitirali u 2021! Estrada se svađala, pevala, pravila skandale, a bankovni račun je samo rastao

04.01.2022

07:45

0

Možda se mnogima čini da im je i ova godina bila loša za posao, ali ličnosti koje su se našle na našoj listi su definitivno zarađivale zbog ovih ili onih stvari

Oni su finansijski profitirali u 2021! Estrada se svađala, pevala, pravila skandale, a bankovni račun je samo rastao
2O21-2 - Copyright Profimedia/ATA images/24sedam

Godina 2021. stigla je do kraja, mnogi kažu da su na tome zahvalni jer im je bila slična kao i prethodna. Međutim, ima i onih koji se ne mogu požaliti na to da im je bila "loša". Naime, neke naše poznate zvezde mogu slobodno da se pohvale da su u ovoj godini koju ispraćamo čak i profitirali na mnoge načine - finansijski, dobrim poslovnim potezima, medijski eksponirani...

Kada se sve sabere i oduzme, na našem spisku "profitera" ove godine našli su se Nada Topčagić, Tanja Savić, Helena Topalović, Tea Tairović, Aca Lukas, Svetlana Ceca Ražnatović, Sloba Radanović, Jovana Jeremić, Milica Pavlović, Jelena KarleušaElma Sinanović i Barbara Bobak.

Nada postala slavna u Italiji

Pevačica Nada Topčagić nije skrivala radost kada se na čuvenom San Remu čuo njen veliki hit "Jutro je", zahvaljujući fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću. Kao što je poznato, to je njegova omiljena pesma, a baš zbog toga je Nada bila gost iznenađenja na proslavi njegovog rođendana u oktobru ove godine.

Ona je pesmom dočekala Zlatana kada je ulazio u restoran, a mnogo se pisalo o tome da je zaradila na toj proslavi, što ona nije želela da komentariše, ali je svakako medijski uzdignuta.

- Pevala sam mu na uvce moj najveći hit "Jutro je", mogu da se pohvalim i da su svi gosti skočili da igraju. Šta da vam kažem, Ibra i ja smo svetske face! Sve sam ja ovo zaslužila. Kolege s estrade mogu da mi pljunu pod prozor! Crknite i puknite od ljubomore! Moja karijera je opet u punom sjaju, ceo svet bruji o meni. Verovatno će tek da me razapinju kolege - rekla je Nada po povratku iz Italije za domaće medije.

Hoće Draško, neće Draško?

Nakon skandala koji je izbio zbog njene porodične situacije, Tanja Savić je napokon dočekala da svoje sinove drži ponovo u naručju. Međutim, nije trebalo mnogo da se ponovo nađe u žiži javnosti. Naime, voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je Tanja u vezi sa jednim političarem, a kako je 24sedam prvi pisao, u pitanju je gradonačelnik Banjaluke - Draško Stanivuković.

Zbog cele priče oko toga da li su njih dvoje zajedno, što nikada nisu potvrdili ali ni demantovali, Tanji je skočila potražnja za nastupima. Samim tim, ona je počela više i da zarađuje, a pretežno je nastupala, gle čuda, u Bosni. Inače, poznato je da Tanja i nije toliko nastupala kada se vratila iz Australije, te da joj je trebalo dosta vremena da se vrati na staro. Kako je naš portal već pisao, da je ozbiljno profitirala, govori i to da će za novogodišnji nastup uzeti honorar od 25.000 evra.

ATAImages
 

Prvo udaja, pa biznis

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, nikada nije davala intervjue i nije se eksponirala u javnosti, osim na svom nalogu na Instagramu. Međutim, medijima i javnosti je veoma interesantna, te se tako našla u žiži kada se početkom septembra verila, da bi se sredinom istog meseca i tajno udala!

O njenom suprugu se mnogo spekulisalo, a 24sedam je prvi saznao da je u pitanju Dragan Aleksić, biznismen koji je nekada bio u braku sa voditeljkom sa Hepi televizije. Ono što se takođe zna o njemu jeste da poseduje zgradu u Dubaiju, gde izdaje luksuzne stanove, pa nije čudno što je Helena poželela istim poslom da se bavi. Doduše, ona se zadržala u Beogradu, a već neko vreme reklamira apartmane, popularno zvano "stan na dan". 

Printscreen Instagram/helena_topalovic
 

Hit godine i eksplicitan snimak proslavili Teu

Tea Tairović je godinama na estradnoj sceni, ali je tek u maju 2021. snimila hit koji ju je vinuo u zvezde. Naime, njena pesma "Hajde" na socijalnoj platformi Jutjub broji više od 58 miliona pregleda, od čega je dosta zaradila, a pored toga je nastupala skoro svakodnevno. Često smo bili svedoci snimaka koji su se pojavljivali na internetu, na kojima se vidi da Tea zbog ove pesme uzima i po nekoliko hiljada evra bakšiša. Međutim, to nije sve.

Nepuna dva meseca pošto je njena pesma postala slušana, u javnosti se pojavio eksplicitan snimak. Kako se navodilo, na njemu je upravo Tea, iako to nikada nije dokazano. Ona o tome nije želela da govori za medije, čak je i emisije napuštala kada bi je o tome pitali, ali nema sumnje da joj je, čak i da nije ona na snimku, to doprinelo popularnosti.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Aca Lukas nije stao, a ni ne planira!

Pevač Aca Lukas uživa veliku popularnost već godinama. Međutim, kada je 2021. godina u pitanju, slobodno se može reći da mu je bila i te kako uspešna u biznisu od samog početka. Osim što je u junu ove godine objavio svoju biografiju "Ovo sam ja" u kojoj je izneo niz šokantnih detalja iz svog, ali i života ljudi koji ga okružuju ili su ga okruživali, pevač je objavio i album. Međutim, ni to nije sve. 

Početkom novembra ove godine pevačev menadžer Saša Mirković otkrio je da Lukas snima drugi album za godinu dana, ali i da se sprema za Evroviziju! Sa predstojećeg albuma on je već predstavio nekoliko pesama, a posebno se izdvojio duet sa Draganom Mirković, koji već broji milione na Jutjubu.

Doduše, imao je Aca i pehova - propala su mu dva dueta, sa Ivanom Selakov i Severinom, ali na njegovu odluku, tako da mu to zasigurno nije smanjilo bankovni račun.

Pored toga, u planu je snimanje i filma "Kafana na Balkanu", tako da je Lukas cele godine bio u žiži javnosti zbog projekata na kojima je radio i radi. Što bi se reklo, za njega nema zime ni u narednoj godini.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ceca Ražnatović "odrala" Grand!

Kada je krajem avgusta ove godine objavljeno da Jelena Karleuša napušta svoje mesto u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" nakon šest godina, mnogi su bili šokirani. Ali, veće iznenađenje je bilo to što je na to mesto došla njena velika suparnica Ceca Ražnatović! 

Kako je 24sedam tada ekskluzivno saznao, Ceca je prisatala da se obaveže na tri godine u ovom takmičenju, a za to je dobila najveći honorar koji je do sada jedan član žirija dobio. Kako smo saznali od izvora bliskog pevačici, Ražnatovićka se dogovorila da sedne u stolicu žirija za 200.000 evra po sezoni! Folkerka će, dakle, za tri sezone inkasirati čak 600.000 evra.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Prvi put pred skupštinom

Jelena Karleuša svakako je jedna od onih pevačica koje znaju da iskoriste svaki momenat na estradi, pa iako nije produžila ugovor u "Grandu", dobila je priliku da peva na platou ispred Skupštine Srbije. To je prvi put da će Karleuša profitirati na ovaj način, iako je rekla da će  tad besplatno održati koncert za Novu godinu. S obzirom na to da već dugo priprema album, svi se nadaju da će ga konačno izbaciti upravo na pragu 2022. godine.

ATAImages/ A.A.
 

Dočekao i Sloba da snimi album

Sloba Radanović je pevač raskošnog glasa, ali se više u javnosti provlačilo to što je u rijalitiju prevario ženu. Međutim, on je to rešio da ostavi iza sebe, a ove godine je snimio i album prvenac. "Momak iz provincije" imao je nekoliko hitova na albumu, a broj nastupa mu se povećao. Samim tim se Sloba zbog toga našao na našoj listi "profitera" za 2021. godinu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Profitirala od transfera, ali i od razvoda

Jovana Jeremić prešla je posle deset godina sa TV "Hepi" na TV "Pink", što je široki auditorijum itekako zaprepastilo. Voditeljka je iskoristila pauzu i za to vreme nije izbijala iz medija. Spekulisalo se u koju medijsku kuću ide, za koji honorar, kada će se vratiti poslu, a kada se to desilo, ubrzo je objavila da se razvodi. Takođe, ona je zbog gotovo svake izjave ponovo bila tema broj jedan u javnosti, tako radila na popularnosti, a za to vreme bankovni račun joj raste.

ATAImages/ A.A.
 

Uloga, pa duet

Milica Pavlović pojavila se u glavnoj ulozi u seriji "Pevačica", rame uz rame sa popularnim srpskim glumcima. Zbog slučaja koji još uvek trese Srbiju, Pavlovićeva je bila u jeku popularnosti cele godine, kao i zbog intrigantne saradnje sa Milošem Timotijevićem. Nedavno je snimala i duet sa kolegom Sašom Matićem - "Oko moje", koji je očarao publiku, te se sa sigurnošću može reći da joj je 2021. bila uspešna na duže staze.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Oživela stare hitove, pa zaradila

Elma Sinanović se posle duge pauze vratila na muzičku scenu, što je njena publika s oduševljenjem dočekala. Njeni hitovi su nadaleko poznati, ali je pevačica imala problem - mnogi nisu znali da ih baš ona peva. Zato je rešila da ih prepeva, za njih snimi spotove i objavi na Jutjubu. Zbog toga, ona je ponovo zaradila i to mnogo više nego kada su pesme objavljene prvi put. Takođe, popularnost joj se vratila, te je tako počela i redovno da nastupa.

– Poznata sam po tome da nikada ne kalkulišem, nisam opterećena time. Može mi se da tako razmišljam. Ne zavisim samo od toga. Želim da te pesme koje vrede ostanu i da se slušaju.

24sedam/Goran Sivački
 

Dobro se Barbara udomila

Barbara Bobak je bila potpuno nepoznata pevačica, sve dok se nije smuvala Darkom Lazićem. Od tog trenutka se sve u njenom životu menja. Ona dobija popularnost koju do tada nije ni sanjala, kreću pozivi za nastupe na koje ide uglavnom sa folkerom, a i cena joj je drastično skočila.

Uskoro će objaviti prvu pesmu, a do tada zarađuje putem kavera na Jutjubu, na kojima joj je porastao broj pregleda. Pored toga, ona je krajem godine otišla sa dečkom na turneju po Americi, gde će sigurno dobro zaraditi. 

Iako se često u medijima piše o skandaloznom ponašanju njenog partnera, očigledno je da oni za to ne mare sve dok se šuške broje.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Uraganke napravile haos, kako im i ime kaže

Grupa "Hurricane" imala je i više nego uspešnu godinu. Posle učešća na Evroviziji u Roterdamu u maju 2021. godine, njima je popularnost toliko skočila da nisu znale gde bi pre! One su nastupale praktično neprestano, a cena nastupa im je skočila. Pored toga su objavile nekoliko novih pesama, a pred kraj godine su čak lansirale parfeme i ženske satove sa svojim potpisom. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Da zaključimo - estradi ništa nije manjkalo ove godine iako se možda tako činilo. Vredno su radili na afirmaciji, a kome od njih najbolje ide, procenite sami. U 2022. godinu oni će svakako ući sa punijim džepovima. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike