Aca Lukas i Dragana Mirković ukrstili glasove! Stigao duet koji je njihova publika čekala (VIDEO)

24.12.2021

17:00

0

Autor: Marija Mitić

Ovaj projekat je dugo čuvan u tajnosti i nesumnjivo će biti pun pogodak

Aca Lukas i Dragana Mirković ukrstili glasove! Stigao duet koji je njihova publika čekala (VIDEO)
dragana i lukas - Copyright Printscreen Youtube/HypeTv

Jedne od naših najvećih zvezda - Dragana Mirković i Aca Lukas ukrstili su glasove i konačno snimili duet koji već dugo najavljuju.

Kako su oboje na estradi već dugi niz godina, njihovi fanovi su jedva čekali da čuju ovaj spoj koji će nesumnjivo biti pun pogodak. 

Na Jutjub platformi  tačno u 18 časova objavljena je numera koja nosi naziv "Sad i zauvek", a producent je Saša Mirković i Hype produkcija.

Podsećanja radi, Aca Lukas je u par navrata pokušavao da ostvari duetsku saradnju ove godine, međutim to je propalo. Naime, pevač je najavljivao četvrti duet sa Ivanom Selakov, ali je došlo do problema, a potom i burne svađe kada je reč o ovom projektu, pa se tako nije ni realizovao. Takođe, pevač je odustao od dueta i sa Severinom Vučković, a naposletku mu se sreća osmehnula, pa će za sam kraj godine obožavaoce obradovati pesmom sa Draganom Mirković.

Inače, ovaj projekat dugo je držan u tajnosti, pa tako ni Dragana ni on nisu za medije govorili o pesmi, koja će nesumnjivo postati jedna od udarnih hitova u najluđoj noći koja nam se bliži.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike