Dok drugi jedu tartufe, ja jedem čvarke i beli luk! Milica Dabović isprozivala snobove (FOTO)

27.12.2021

15:13

0

Autor: Marija Mitić

Košarkašica je iskrenom objavom pokrenula lavinu komentara i prikupila brojne simpatije

Dok drugi jedu tartufe, ja jedem čvarke i beli luk! Milica Dabović isprozivala snobove (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ A.A.

Košarkašica Milica Dabović važi za nekoga ko je iskren do srži, pa je tako ranije dala svoj život na tacni javnosti. Kako nije imala problem da svoje privatne probleme iznese u javnost, tako nikada nje krila ni da je u jednom periodu bila na ivici egzistencije, kao i da je sama odgajala sina, te prodavala svoju nošenu garderobu onlajn.

Mnogi su tako zavoleli Milicu, a i njene objave na društvenim mrežama, koje neretko nasmeju korisnike. To je i sada bio slučaj, kada je košarkašica otkrila koliko je prizemna, i da živi jednim normalnim životom, te objavom "pecnula" sve one koji na socijalnim mrežama prezentuju kao da žive "na visokoj nozi".

- Kakva bih ja to žena bila da ne priznajem kako obožavam čvarke, slaninicu i beli luk. Dok druge jedu tartufe (ups, moliću), guščije paštete i plodove mora - napisala je Milica na Instagramu uz emotikone koji plaču od smeha.

Printscreen Instagram/ stefanovamama13
 

Košarkašica je nedavno takođe na Instagramu imala iskrenu objavu, u kojoj je otkrila zbog čega je prolila suze. I tada je izmamila brojne simpatije fanova koji su joj slali reči podrške. Pogođena je bila, kako je rekla, tuđom zlobom, zbog čega je sve zamolila da je samo puste da se odmori, jer više ne želi da pati.

- Danima posmatram ljude oko sebe i plačem, ne zato što me boli nego zato što su loši, zli, naopaki, iskompleksirani, obesni isfrustrirani, ljubomorni, tužna sam zato što delim isti vazduh sa njima, pretužna sam i razočarana vremenom u kom živim a vremena mi je uvek tako malo... Živim brzo i volim ovaj život sa svim mogućim usponima i padovima. Ljude srećem, prolazim i vidim zato što moram - počela je Milica.

Printscreen ,,Generalka"
 

- Ne možeš propustiti auto ispred sebe da ti neko nazad ne svira i ne preti prstom, ne možeš otići u poštu da te neko ne vređa i vrišti na tebe ako si slučajno zaboravio da staviš masku, ne možeš uzeti drugaricu iz vrtića a da njena majka ne napravi skandal, a pritom je zovneš 10 puta i nerazdvojan si sa njom, ne možeš nešto prodati a da te cura ne izradi na najgori mogući način, i tako milion nekih situacija, a samo pokušavaš biti dobar i nasmejan u ovom svetu zla - napisala je Milica tada između ostalog.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike