Danima plačem, pustite me da odmorim svoju dušu! Milica Dabović van sebe od besa (FOTO)

27.10.2021

08:52

0

Autor: M. Gudžulić

Košarkašica je pokrenula pravu lavinu komentara pošto je otkrila sa kakvim se problemima suočava

Danima plačem, pustite me da odmorim svoju dušu! Milica Dabović van sebe od besa (FOTO)
Copyright Milica Dabović ATAImages/Stefan Tomašević

Milica Dabović otkrila je šta joj je na duši, pa izmamila brojne simpatije fanova koji su joj slali reči podrške u komentarima kraj najnovije objave na Instagramu. Pogođena, kako objašnjava, tuđom zlobom, košarkašica je sve zamolila da je samo puste da se odmori, jer više ne želi da pati.

- Danima posmatram ljude oko sebe i plačem, ne zato što me boli nego zato što su loši, zli, naopaki, iskompleksirani, obesni isfrustrirani, ljubomorni, tužna sam zato što delim isti vazduh sa njima, pretužna sam i razočarana vremenom u kom živim a vremena mi je uvek tako malo... Živim brzo i volim ovaj život sa svim mogućim usponima i padovima. Ljude srećem, prolazim i vidim zato što moram - počela je Milica.

- Ne možeš propustiti auto ispred sebe da ti neko nazad ne svira i ne preti prstom, ne možeš otići u poštu da te neko ne vređa i vrišti na tebe ako si slučajno zaboravio da staviš masku, ne možeš uzeti drugaricu iz vrtića a da njena majka ne napravi skandal, a pritom je zovneš 10 puta i nerazdvojan si sa njom, ne možeš nešto prodati a da te cura ne izradi na najgori mogući način, i tako milion nekih situacija, a samo pokušavaš biti dobar i nasmejan u ovom svetu zla - nastavila je.

 

 

- Umorna sam, konačno sam umorna i iscrpljena i treba mi malo vremena da opet shvatim koliko su ljudi različiti i kakvi sve hodamo ovim svetom! Nemojte mi zameriti ako ne odgovaram na vaše poruke jer nemam snage za to... Pustite me da odmorim dušu svoju! Hoću da se smejem i zabavljam, volim, hoću da plešem i igram! Verujem da moje godine tek dolaze i ja ih jedva čekam! Volim vas - zaključila je Dabovićeva.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike