Zvezda „Igre sudbine" uživa pored 15 godina mlađe! Svi detalji prvog dejta: Sedam meseci kasnije „palo" i venčanje!

24.12.2021

21:45

0

Nina i Darko Tomović su se upoznali 2007, radeći na jednom projektu. Kruna njihove ljubavi svakako je naslednica, kojoj su dali ime Lana

Zvezda „Igre sudbine" uživa pored 15 godina mlađe! Svi detalji prvog dejta: Sedam meseci kasnije „palo" i venčanje!
Darko Tomović - Copyright Youtube screenshot / ,,Praktična žena"

Darko Tomović već dugo uživa pored 15 godina mlađe Nine, sa kojom je pre sedam godina dobio i ćerku Lanu. Lepa izabranica zvezda „Igre sudbine", inače, diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali se ne bavi poslom za koji se školovala, već se opredelila za kognitivno bihejvioralni koučing.

Par se upoznao 2007, na jednom zajedničkom projektu, ali su na prvi dejt otišli četiri godine kasnije. Darko je Ninu pozvao na sastanak pošto su zajedno bili posetili jednog prijatelja, koji je u to vreme bio bolestan.

„Sto puta sam se presvukla!"

- Želeći da ostavim utisak, potrudila sam se da se informišem o „subjektu”. Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta, na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. priredio mi je kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu sa klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na kataderi za balet. Bila je to fora, sad zvana „Branka momenat”, ali onda nije bilo nimalo smešno, bukvalno sam poskočila sa stolice kad sam je ugledala. Jer sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili ne daj Bože Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj - ispričala je svojevremeno Nina, prenosi „Blic".

 

Venčanje je „palo" već sedam meseci kasnije, tačnije 15. januara 2012. I posle toliko godina zajedno, nesuglasice rešavaju jednostavno. Kako kažu - popusti onaj koji se uveri da nije u pravu.

„Mi živimo danas!"

- Suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni u raspravama. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije. Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što naravno nije garant da ćemo slaviti pedesetu godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, živimo danas - rekla je jednom ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike