Ljubavna priča Ilde Šaulić i njenog supruga: Gledao ju je kao klinku, a onda je postala ljubav njegovog života

13.09.2021

21:39 >> 21:41

0

Autor: D. Božović

Ilda i Bojan poznavali su se od malih nogu, a njegov brat je bio pevačicin najbolji prijatelj

Ljubavna priča Ilde Šaulić i njenog supruga: Gledao ju je kao klinku, a onda je postala ljubav njegovog života
Copyright Ilda Šaulić, Bojan Vučković, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ilda Šaulić i njen životni saputnik Bojan Vučković znaju se još od malih nogu, ali nikada nije ni mogla da pretpostavlja da će se zabavljati i da će sa njim stvarati porodicu, s obzirom na to da je među njima bila velika razlika u godinama. Međutim, kada su sazreli, shvatili su da su jedno za drugo.

Kako je Ilda objasnila, njihove porodice su se družile te se tako i rodila ljubav između njih dvoje.

— Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili  – kaže Ilda, te objašnjava, kakav su odnos imali ona i Bojan kada su bili mladi:

— Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je ranije Ilda za „Glossy“.

Godinama se nisu videli, a onda su izašli na piće kao prijatelji, a onda se sve to pretvorilo u ljubav.

– Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina – rekla je Šaulićeva za pomenuti medij.

Pročtajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike