Sve je moglo da bude drugačije, nedeljama je izbegavala prvi susret: Ljubavna priča Jelene Veljače

28.06.2021

12:38 >> 15:43

0

Vitu Turšiću je izgovorila sudbonosno da nakon godinu dana poznanstva i svoje dva razvoda. Njihovo je bilo prvo venčanje koje je do sada bilo održano u zagr

Sve je moglo da bude drugačije, nedeljama je izbegavala prvi susret: Ljubavna priča Jelene Veljače
Copyright Jelena Veljača i Vito Turšić Instagram screenshot

Jelena Veljača nedavno se zavetovala na večnu ljubav Vitu Turšiću, pa nakon venčanja s njim i otputovala na kratko bračno putovanje, dok ih medeni mesec tek ih očekuje. Njihovo venčanje bilo je prvo koje je bilo održano u zagrebačkoj Botaničkoj bašti.

Posle malog odmora na kom su napunili baterije posle brojnih obaveza, kao i organizovanja svadbe, glumica je „Gloriji” ukratko ispričala njihovu ljubavnu priču. Kako je objasnila – sve je moglo da bude drugačije, pošto je prvi susret odlagala nedeljama.

– Nakon dva razvoda gotovo sam izgubila veru u to da je moguća ljubav na prvi pogled. Mislila sam da mi to jednostavno nije zapisano u kartama. Imam sjajnu karijeru, ispunjen život, predivnu, zdravu ćerku, uživam u glumi, pisanju i aktivizmu. Kažem, sve je bilo tu – osim ljubavi – priznala je Jelena, koja je bila došla samo kao gošća Viti Turšiću u njegov video podkast „BizCasting”, a odatle otišla kao zaljubljena žena, baš kao i sam voditelj koji je tokom sat i po razgovora shvatio da priča sa ženom svog života.

– Moglo je ispasti i drugačije. Organizatorka emisije nedeljama me nagovarala da dođem kod njega u studio, a ja sam odbijala, jer je emisija bila zamišljena kao razgovor sa uspešnom ženom – preduzetnicom, što ja nisam. Kad sam napokon pristala, zakasnila sam na dogovoreni sastanak. Zaspala sam i u studio dojurila taksijem, bez frizure i šminke.

Turšić ju je pozvao 17 dana kasnije i pozvao da izađu

Njihova šetnja trajala je gotovo deset sati, tokom kojih su jedno drugom ispričali sve o svom životu pre nego što su se sreli. Od tada su bili nerazdvojni, a početkom prošlog septembra, sedeći na kauču u njenom iznajmljenom stanu, razgovarali su o budućnosti.

– Smatrala sam da je važno da mu kažem da želim još dece. Pitala sam ga je li mu to uopšte opcija, s obzirom na njegove godine i činjenicu da već ima troje dece. Odgovorio mi je: „Pa, naravno!” i, to je bio početak našeg zajedničkog života – priča Veljača i  dodaje da su se verili 8. marta, na Dan žena.

Njoj je kao aktivistkinji i feministkinji to vrlo važan datum.

– Našli smo se na Trgu bana Jelačića, ja s buketom koji sam planirao da joj poklonim ujutro, ali nisam stigao i, kutijicom s prstenom – otkrio je Vito.

Jelena nakon venčanja nosi i venčani i verenički prsten.

– Želimo zajedničko dete. Uz to, čeka nas i medeni mesec u Japanu, naše pravo bračno putovanje koje su nam poklonili kumovi – zaključuje par, koji je najromantičniji dan, svadbu 12. juna, osmislio do najsitnijih detalja.

Svečanost je počela nekoliko minuta pre podneva uz zvuke Mendelsonovog „Svadbenog marša”, a pre nego što ih je matičarka i zvanično proglasila mužem i ženom, mladina prijateljica Jana Škrgulja pročitala je pesmu Arsena Dedića „Sve te vodilo k meni”. Turšićev sin Dino (14), jedno od troje dece koje ima iz prethodnog braka, doneo je venčano prstenje od žutog zlata sa ugraviranim stihom iste pesme.

– Službeni deo ceremonije završio se bacanjem bidermajera, ali rezervnog. Naime, „pravi” venčani buket od divljih samoniklih ružičastih ruža bio je posveta mojoj baki Ružici, koja je preminula mesec dana pre svadbe pa sam ga s Vitom odnela na njen grob – istakla je glumica.

Par je zajedno odabrao odelo i košulju za mladoženju. Na zabavi, pilo se vino i šampanjac, a jela su bila poslužena na četiri dugačka stola u starinskim porcelanskim servisima. Bajkovitom ambijentu svakako su doprineli i cvetni aranžmani.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike