Paparaco fotografije Krisa Nota kruže svetom! Usred skandala - u Masačusetsu: Žena šeta bez burme, a on uživa? (FOTO)

24.12.2021

22:06

0

Brojni strani mediji postavljaju pitanje: „Šta je smešno?", objavljujući iznenađujuć prizor. Glumac „hladan kao špricer", dok ga optužuju za se*sualno uznemiravanje

Paparaco fotografije Krisa Nota kruže svetom! Usred skandala - u Masačusetsu: Žena šeta bez burme, a on uživa? (FOTO)
profimedia-0649154046 - Copyright Profimedia

Glumac Kris Not, koji je svetsku slavu stekao kao Džon Džejms Preston, odnosno Zverka iz serije „Seks i grad", „I tek tako", viđen je u krajnje opuštenom izdanju i dobro raspoložen u Grejt Baringtonu, u Masačusetsu. Usred skandala, paparaco fotografije koje su isplivale - mnoge su zbunile, a i brojne tamošnje medije navele da postave pitanje: „Šta je smeštno?", dok ga „i levo i desno" optužuju za se*sualno uznemiravanje.

Njegova supruga Tara Vilson nedavno je viđena u Los Anđelesu i bez burme, a on „živi punim plućima", kao da se ništa ne događa.

Profimedia
 

Takođe, zvezda se, dok su ga fotografisali sa strane, osim što se osmehnuo gledajući pravo u objektiv, bez pardona i javio komšiji u ranim popodnevnim satima u sredu, pa nastavio laganu šetnju. „Gradske priče", kako ih sam u suštini karakteriše ga, čini se, nimalo ne pogađaju.

Podsećanja radi, pored žena koje su pod lažnim imenima istupile javno i ispričale svoju priču, Notove koleginice Sintija Nikson, Sara Džesika Parker i Kristin Dejvis javno su istakle kako su šokirane dramom koja je „izbila". Putem Sarinog Instagrama, pružile su podršku još uvek navodnim žrtvama, dok sa njegove strane - sve nailazi na veliki otpor.

Zverka je, naime, sve optužbe odbacio, naglašavajući kako je sa svim damama koje su se oglasile imao „sporazumne susrete". Advokat Endru Bretler, takođe, tvrdi da njegovog klijenta niko od nadležnih još nije kontaktirao, preneo je bio „Deadline", ali da je Kris svakako spreman na potpunu saradnju.

Printscreen Instagram/ sarahjessicaparer
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike