Balaševići „na meti" tviteraša zbog muzeja! Reč ćerke pokojnog kantautora: „Definitivno se tamo ne vraćam!" (FOTO)

24.12.2021

20:55

0

Ona naglašava da nije bilo nikakvih zahteva, kao što se priča

Balaševići „na meti" tviteraša zbog muzeja! Reč ćerke pokojnog kantautora: „Definitivno se tamo ne vraćam!" (FOTO)
Copyright Đorđe Balašević ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe Balašević, kao što je već poznato, dobiće svoj muzej u Novom Sadu, u Univerzitetskom parku. Galerijski prostor, multimedijalna sala i druge prostorije prostiraće se na više stotina kvadratnih metara - ova vest je mnoge obradovala, ali ima i onih koji negoduju, ljuti zbog navodnih zahteva porodice pokojnog kantautora da mu se u čast otvori i hotel, te kafić.

Naslednica pevača, Beba Balašević, oglasila se zbog ovoga na društvenoj mreži Fejsbuk pa naglasila da nikakvih zahteva u stvari nije bilo. Takođe, zahvalila se sugrađanki koja je „krenula na Balaševiće" putem Tvitera, ističući kako se upravo zbog takvih stvari na pomenutu mrežu neće vraćati...

To je glupost i izmišljotina!

- Sećate se možda slučajno onog mog zaključka da je Tviter jedno zeznuto mesto, jer ti stvori iluziju da si previše važan? Okačiš svoj selfi sa crnim cvikama, cigaretom među prstima (obavezno) i rukom ispod brade kao da si u najmanju ruku kandidat za Nobelovu nagradu za književnost i lajkovi pršte. Ksenija, moja sugrađanka napiše apsolutnu glupost i izmišljotinu, jer lajkovi su važniji od istine kako kaže stara poslovica i nikom ništa... - počela je Beba, uz tvit izvesne korisnice pomenute mreže.

- Nit Balaševići zahtevaju, nit će biti hotel, nit je na kraju krajeva bitno šta će biti u stvarnom svetu, dokle god ti društvene mreže omogućuju da se osećaš važno... Draga Ksenija, čitala si o sebi i svom suprugu laži. Nije ti bilo pravo. Smatrala si da je to jedna ružna potreba ljudske prirode. I ja to smatram. Odoli tome. I najvažnije od svega, ne brini o Đoletovom delu - poručila je zatim.

Njegove reči će sve da nadžive!

- Njegove reči nadživeće i tebe i mene i mnoge koji isto kao ti sad, a ja nekad, smatramo da su naše reči na tviteru jako važne. I hvala što si me podsetila zašto se nikad više ne bih vratila na Tviter - zaključila je, uz emotikon osmeha.

Inače, sporni tvit koji je izmamio reakciju ćerke pokojnog Đoleta glasi:

- Balaševići zahtevaju da muzej treba planirati tako da omogući da objekat sadrži prodavnicu i kafeteriju sa 11 soba za smeštaj. Muzej, kafić, hotel. Kakvo skrnavljene onakvog dela!

Printscreen Facebnook / Beba Balašević
 

Svojom objavom je svakako uspela da stane na kraj brojnim sličnim oprečnim komentarima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike