Šok fotke Maje Marinković na društvenim mrežama: Sva u podlivima i modricama, tvrde da joj ih je napravio Janjuš! (FOTO)

15.06.2024

12:09

0

Nećete verovati kako izgleda

Šok fotke Maje Marinković na društvenim mrežama: Sva u podlivima i modricama, tvrde da joj ih je napravio Janjuš! (FOTO)
Maja Marinković - Copyright M.P./ATAImages

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su aferu u "Zadruzi", kada je on još bio u braku, a buran odnos bio je i u rijalitiju i van njega.

Na Majinom nalogu na Instagramu, koji navodno vodi njen otac Taki Marinković, osvanulo je nekoliko fotografija zadrugarke na kojoj je sva u modricama i podlivima.

U opisu jedne od njih tvrde da je sve to zadobila od Janjuševića.

- Ovako je Maja prošla od Janjuša monstruma kada nije tu obezbeđenje - pisalo je na fotografiji.

Inače, ove fotografije su nastale pre nekoliko godina, a Maja je tada tvrdila da je batine od Marka dobila zbog njegove ljubomore.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

- On se pravi fin, kao da sam ja njega naterala da bude sa mnom. Janjuš je jedan običan nasilnik! Tukao me je i maltretirao iz ljubomore. U celoj toj histeriji i ja sam njemu nekoliko puta lupila šamar. Naravno da ću da se branim, kada je on mene izudara od batina. Cela sam bila u modricama! Krila sam se od tate i nisam smela da izađem iz stana među ljude da ne vide na šta ličim. Za sve što tvrdim, imam dokaze - rekla je svojevremeno Maja, koja je tada i raskinula sa njim i pritom tvrdila da ju je tajno snimao tokom intimnih odnosa, te snimke slao svojim prijateljima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike