„Evo kako ološ ucenjuje!" Maja Marinković pokazala kakve poruke dobija od Bilala: Pretio i samoubistvom, samo da mu se javi! (FOTO)

17.07.2023

12:30

0

Autor: M. G.

Što ga je starleta više ignorisala, to je drama više rasla

„Evo kako ološ ucenjuje!" Maja Marinković pokazala kakve poruke dobija od Bilala: Pretio i samoubistvom, samo da mu se javi! (FOTO)
Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. P.

Maja Marinković nema koga nije šokirala pošto je objavila prepisku s bivšim dečkom, Bilalom Brajlovićem. Najpre, istakla je kako je od fanova tražio telefon, a onda joj je s menadžerovog, pošto nema svoj, slao brojne pretnje, pa i govorio kako je naudio sebi i kako umire, ne bi li mu se ona ipak javila.

- Sada ćete videti kako ološ preti i ucenjuje, moli fanove za telefon... - počela je Maja, pa kasnije dodala:

- Toliko o finom dečku koji je tu noć bio na opojnim supstancama i pod dejstvom alkohola. Ja ne želim da ljudi imaju pogrešnu sliku o meni. Izvolite primer kako se divan dečko ophodi prema devojci, koji je sinoć molio Boru da me pljuje u emisiji, jer mi je rekao da on nema veze sa tim, da je sve to Bilal molio da priča o meni. Dečko koji je bolesno ljubomoran, koji me ucenjuje svaki put kad odem u emisiju, a onda dobijem ovakve poruke! Ja ružnu reč nisam rekla, ali ako neko misli da sa mnom može da dobije rat, jako se za*ebao!

Bilal je, između ostalog, sumnjao da mu Maja ne odgovara jer je sa nekim drugim, skoro da i nema načina na koji nije pokušao da je isprovocira da mu se javi, pošto je ona odlučila da to ne čini.

Nekoliko puta ju je i pozvao, a detalji vas čekaju u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike