Bivša zadrugarka se oglasila odmah posle ultrazvuka: Otkrila u kojoj je nedelji trudnoće! (FOTO)

14.06.2024

18:43

0

Autor: M. G.

Uživa u drugom stanju

Bivša zadrugarka se oglasila odmah posle ultrazvuka: Otkrila u kojoj je nedelji trudnoće! (FOTO)
Deniz Dejm - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Starleta i nekadašnja zadrugarka Deniz Dejm nedavno je otkrila na svom Instagramu da je u drugom stanju, pokazavši pozitivan test za trudnoću. Sada, otišla je i na ultrazvuk, te na isti način pokazala fanovima kako napreduje.

- Šest nedelja i tri dana - poručila je u okviru svojih „storija", te zasigurno i izmamila brojne reakcije svoje publike.

Podsetimo, oglasivši se nedavno akonto vesti da je u drugom stanju, Deniz je progovorila i o ocu svog deteta, ali ne otkrivajući njegov identitet.

Deniz Dejm, Instagram screenshot / denisedameofficiel
 

- Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim - počela je bila za „Informer" i, između ostalog, dodala kako on još uvek ne zna šta se dešava: Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu...  Ne zna (on), tek će saznati, on već ima porodicu.

Čim je saznao, pak, usledilo je razočaranje.

- Mogu slobodno da kažem da je otac mog deteta kreten. Nisam mu ništa ni rekla, prvo sam okačila Instagram „stori", jer me je zanimalo kako će reagovati moji najbliži, ali on mi je odmah pisao i rekao: „Je l' se ti za*ebavaš sa narodom ili je to stvarno"? Mislim se, ko bi se tu za*ebavao, ali sam mu napisala da dođe i da razgovara. Međutim, kada je došao, napravio mi je haos: „Samo su problemi sa tobom, ako si saznala da si trudna, zašto nisi uzela pilulu za dan posle?! Samo su neki problemi sa tobom"... Kao da sam samo ja kriva! Kao da sam bezgrešno začeta - govorila je, između ostalog, ona za „Republiku".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike