Svi su mislili da je transvestit kad je ušla u rijaliti, a sad bivša zadrugarka čeka dete: Otkriveno u kom je mesecu trudnoće

08.06.2024

18:27

0

Šokirala sve

Svi su mislili da je transvestit kad je ušla u rijaliti, a sad bivša zadrugarka čeka dete: Otkriveno u kom je mesecu trudnoće
Deniz Dejm - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Deniz Dejm, bivša zadrugarka, objavila je na svom nalogu na Instagramu da je u drugom stanju.

Ona je u okviru storija pokazala dva testa na trudnoću, koji su bili pozitivni, a potom i nalaz iz laboratorije.

Time je potvrdila svoje sumnje da je u drugom stanju, ali i sumnje onih koji su mislili da laže i privlači pažnju. Prema njenom rezultatu, vidi se da je Deniz u šestoj nedelji trudnoće.

Inače, nije poznato ko je muškarac sa kim čeka bebu jer dečka nije javno eksponirala. Pre nekoliko meseci se hvalila na Instagramu da se verila, ali ne zna se da li je to i dalje tako.

Mislili su da je promenila pol

Deniz, koja je rodom iz Slovenije, postala je poznata široj javnosti kada je ušla u rijaliti "Zadruga". Od samog starta se spekulisalo da li je ona stvarno žena ili transvestit, odnosno da je ranije bila muškarac, te da je imala operaciju promene pola.

ATAImages/ Antonio Ahel
Deniz Dejm

Međutim, jednom prilikom je pokazala slike iz detinjstva, pa su tako svi zaključili, jednom i za svagda, da je ona žensko od rođenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike