Marinković hoće da uzme Miljani Kulić starateljstvo nad sinom! Prozvao je najgorom majkom na svetu, a ona briznula u plač! (VIDEO)

09.06.2024

20:20

0

Autor: M. G.

Žestoke uvrede su samo „padale"

Marinković hoće da uzme Miljani Kulić starateljstvo nad sinom! Prozvao je najgorom majkom na svetu, a ona briznula u plač! (VIDEO)
Ivan Marinković - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Miljana Kulić i Ivan Marinković ponovo su se „zakačili" u „Zadruzi 7 Eliti" oko sina Željka. Tokom nominacija u rijaliti kući u Šimanovcima Ivan je Miljanu, između ostalog, prozvao najgorom majkom na svetu, a ona, iako ljuta i uplakana, nije mu ostala dužna. 

Uvrede su „sipale" na sve strane. 

Miljana Kulić, Printscreen „Zadruga Official"
 

- Uroš (Stanić) je otkriće, jedan od najskandaloznijih igrača koje sam upoznala. Nikom nije uvredio porodicu. Nisu došli u Vrnjačku Banju, da ne mogu da se izbore sa sitnim provokacijama. Treba da ih vređa, ovo smeće, čast izuzecima. Doživeo je najviše polivanja i ponižavanja, žao mi je zbog toga. Meni je on jedinstven i neponovljiv. Žao mi je što je melanholičan i monotoničan. Čak i kad spava, interesantniji je od polovine učesnika. Nekad me iznervira, ali obožavam ga - istakla je Kulićeva, a onda se koncentrisala na nekadašnjeg izabranika s kojim je dobila sina. 

 

 

- Što se tiče Ivana, zaljubila sam se u njega i to je bila moja prva trudnoća. Bio je bolji dok je pio, imao je više empatije, sad je skot. Mislila sam da će biti dobar otac, nije mi palo na pamet da ću doživeti takve reči od njega. Igra na kartu žrtve, izlazi sa nulom odavde. Sve je uradio namerno i smišljeno. Neću mu dati nikada više u životu da vidi Željka, sem ukoliko on to ne bude hteo kada poraste. Povređuje mi dete, vidi ga jedan dan, pa godinu dana ne. Ostavljam Uroša, ovog monstruma šaljem - zaključila je onda ona. 

Marinković se, međutim, nadovezao rečima:

Miljana Kulić, Printscreen „Zadruga Official"
 

- Miljana Kulić je najgora majka na svetu. Sve za Željka je laž. To je jedina žena koja nema starateljstvo nad detetom. Potrudiću se da u nekom trenutku Željko bude kod mene, jer mislim da uz porodicu Kulić ne može da odrasta. Video sam da Miljana ne može da brine o detetu, jer je alkoholičar - tvrdio je on, a još detalja drame pogledajte u videu koji sledi. 

 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike