Marija Kulić ponovo oplela po Ivanu Marinkoviću: Zaradio 100.000 evra, a sinu kupio poklon od 2.000 dinara!

29.05.2024

19:21

0

Autor: M. J.

I dalje je u lošim odnosima sa zetom

Marija Kulić ponovo oplela po Ivanu Marinkoviću: Zaradio 100.000 evra, a sinu kupio poklon od 2.000 dinara!
Ivan Marinković, Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Kulić godinama je u lošim odnosima sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je njena ćerka Miljana dobila sina Željka. Kao što je i poznato, dečak živi sa porodicom svoje majke, koja je više puta isticala da mu otac nije posvećen.

Tim povodom se Marija još jednom oglasila i rekla da je mali Željko, posle dužeg vremena, od oca dobio poklon za rođendan u vrednosti neuporedivo manjoj u odnosu na ono što je zaradio. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić i Ivan Marinković

- Anita kaže da je Matora za dva i po meseca kupila njenom sinu stvari u vrednosti od 50.000 dinara i još toga, a smrdljiva Buđola (Ivan Marinković) Željku za 5. rođendan kupio četiri igračke od po 2.000 dinara. Matora nije biološki otac, a smrdljivko jeste, i to je zaradio 100.000 evra - napisala je Marija na Instagramu.

Podsetimo, Kulićka je nedavno oplela i po Milici Veličković, koja je nedavno saznala da je ostala u drugom stanju sa Borislavom Terzićem Terzom.

- Lažni osmesi, lažno pričanje... Gde bre, videlo se koliko su plakali, ono nisu bile suze radosnice, nego suze žaljenja. Zadesilo je, tome se nije nadala. Kada imaš nezaštićene odnose, mora kad-tad da dođe do trudnoće! To sam pričala i Miljani. Smejala se Miljani kako ostaje u rijalitiju trudna, a sada priča: "Kako će ljudi da gledaju što sam ostala u rijalitiju trudna". Kolo sreće se okreće, ja generalno ne podnosim Milicu, svašta se pričalo o njoj, da voli trojke, ti afteri, neke žene... Ja bih volela da ih promeni trudnoća, bolje da čuva dete nego da bude na ulici, u svakom slučaju, ona ima 25 godina. Nek je dete živo i zdravo, ja svakome ko želi da se ostvari kao roditelj, želim da im se ispuni želja. Ženu promeni majčinstvo, može da sazri i shvati da neke stvari nisu okej - izjavila je Kulićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike