Aca Bulić otkrio detalje odnosa sa Milenom Kačavendom: Ne interesuje me, sve je radila zbog para

03.06.2024

17:15

0

Autor: M. J.

Sa Anom se i dalje čuje

Aca Bulić otkrio detalje odnosa sa Milenom Kačavendom: Ne interesuje me, sve je radila zbog para
Milena Kačavenda, Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Instagram printscreen/ana_curcic_official

Kontroverzni biznismen Aca Bulić prošle godine se našao u centru pažnje zbog bivše devojke Ane Ćurčić koja je u "Eliti" svedočila prevarama svog tadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića. 

- Čak i ja nisam bio siguran jedno vreme da se njih dvoje nisu dogovorili nešto. Međutim, kako je teklo vreme, ono je bilo, ne da je bože ijednoj ženi, stvarno - rekao je on u emisiji "Razotkrivanje", pa objasnio u kakvim je sada odnosima sa Anom. 

- Kada trebamo jedno drugom, pozove se telefonom. Tu smo, pustimo poruku, šta goda treba, tu smo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Bulić

Posle rijalitija bio je velika podrška Ani Ćurčić, sa kojom je potom i obnovio vezu, a u tom periodu bio je na "pauzi" sa sadašnjom devojkom Anđelom. 

- To je bio period kada nisam bio s Anđelom. Njoj sam prvog dana objasnio o čemu se radi, ona je to prihvatila. Nijednoj ženi ne može da bude pravo, ali opet, bože moj, eto vidiš šta život donese. Meni je, na primer, prijalo što ona ima takav odnos prema svemu tome, što je mene kao muškarca ispoštovala, iako joj neke stvari, poput medija, nisu prijale. Bilo je tu puno nekih porodičnih problema, svi smo imali zbog te "Zadruge" neke turbulencije u međuljudskim odnosima, ali opet, eto, vidiš, izašli smo iz toga onako kako treba. Nije ti pravo da te komentarišu neki likovi. Imaš neke kodekse, hrabar si u nekih situacijama, a doživiš da te neki nebitan lik pljuje javno - ispričao je Bulić. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Kačavenda

Potom je progovorio i o poznanstvu sa Milenom Kačavendom, Aninom bivšom najboljom prijateljicom i kumom, sa kojom je sada na sudu.

- Žena je verovatno sve to radila zbog para, nemam pojma. Ja sam nju upoznao, dovela ju je na stadion naša drugarica Zoja. Kao, ako hoćeš da pomogneš Ani, pa smo odradili taj neki lajv i posle toga ona je krenula da dolazi češće. Ja sam nju shvatao kao Aninu podršku, bili smo zajedno u par emisija. Ona je davala izjave kakve je davala, okej, ja sam predstavljao sebe, radili smo za Anu, ona opet sebe, čak mi je bila i simpatična u nekom momentu. Kad je ulazila u "Elitu", krenula je priču, počela da pljuje po meni, po Ani pljuje već duže. Kad je to počelo između njih dve, pokušao sam da izbalansiram, da smirim. Stvarno mislim da ne treba ni jednoj, ni drugo to. Ali okej, ona je takva, okej, ja sam mogao hiljadu ružnih stvari da kažem za nju, međutim neću. Ne interesuje me žena uopšte, sve što je rekla za mene, nije mogla da kaže istinu, ovo je radila u ratu zbog gledanosti, zbog para, čak je optužila i Anđelu da ju je napala. Zvali su policiju, videli su da to nema veze s vezom. Srele su se, kako je meni ispričala Anđela, u nekom restoranu, popričali su pet minuta i to je to. Nikakve pretnje, ništa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike