Poznat datum finala "Elite": Rijaliti ulazi u završnicu

30.05.2024

08:34

0

Autor: M. V.

Do kraja godine biće još ovakvih programa

Poznat datum finala "Elite": Rijaliti ulazi u završnicu
Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

"Zadruga 7 Elita" emituje se od 2. septembra 2023. godine i prema navodima medija, trajaće do 2. jula 2024, što bi došlo tačno deset meseci od početka.

Taman kad leto bude krenulo da bude sve vrelije, znaćemo i ime pobednika rijalitija koji je i ove sezone doneo kontroverze u javnosti.

- Veliko finale "Elite" nosi brojna iznenađenja. Produkcija već uveliko priprema detalje koji će oduševiti i učesnike, ali i gledaoce. Dvorište Bele kuće biće obeleženo simbolima ovog rijalitija, a učesnike očekuje širok asortiman posluženja - započinje priču izvor.

Printscreen „Zadruga 7 Elita", Pink TV
 

 

- Finale je planirano za 2. jul, te je takmičarima ostalo još svega četiri nedelje da se pokažu u najboljem svetlu - zaključio je izvor za Alo.

Ove sezone pažnju javnosti zaokupili su učesnici poput Marka Janjuševića Janjuša, Aneli Ahmić, Miljane Kulić, Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović...

Gledaoci neće dugo čekati na novi rijaliti sadržaj, s obzirom na to da nova sezona kreće od jeseni, ali tu nije kraj novina. Naime, čelnik Pinka Željko Mitrović najavio je da se na male ekrane vraća rijaliti "Farma".

Novo-stari rijaliti format emitovaće se na Narodnoj TV, kaže Mitrović, dok će nova sezona "Elite" ići na TV Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike