Ko je kuma Milice Kemez koja im je poklonila 10.000 evra za svadbu? Zgodna Crnogorka bacala pare na veselju!

10.05.2024

10:21

0

Autor: N. M.

Ona je bila i više nego galantna

Ko je kuma Milice Kemez koja im je poklonila 10.000 evra za svadbu? Zgodna Crnogorka bacala pare na veselju!
Milica Kemez - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

O svadbi Milice Kemez i Bore Santane se još priča, a najveću pažnju odnela je njihova kuma sa mladine strane, koja im je poklonila 10.000 evra.

Iako su ga optužili da je gostima na svadbu rekao da ponesu 500 evra, Bora je to demantovao, a onda priznao i koliko ih je častila kuma. Tako su se svi zapitali ko je ona i kako izgleda, a sada je otkriveno da je reč o izvesnoj Crnogorki Lidiji Veselinović.

 

 

Ona je pažnju privukla i na svadbi, takođe zbog para, jer kada je mlada bacala bidermajer, Lidija je držala gomilu novčanica. Nakon što je Milica bacila bidermajer i kuma je novčanice bacila među zvanice.

 

 

Na njenom Instagram profilu može se primetiti da se bavi modelingom i manekenstvom. Slike sa luksuznih putovanja krase njene društvene mreže, te se može zaključiti da za nju suma od 10.000 evra koju je dala na dar svojim kumovima i nije tako veliki izdatak.

- Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića - poručio je Bora za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bora Santana i Milica Kemez

Bonus video:


- Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića - poručio je on za "Kurir", a nakon toga su se mnogi zapitali ko je kuma koja je iskeširala toliko para za poklon.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike