Aleks Nikolić slavi rođenje ćerke: Bivša rijaliti pobednica otvorila vrata svog doma u kome će uživati sa malom Leonom (FOTO)

20.04.2024

22:55

0

Autor: M. J.

Uredila ga je po svom ukusu

Aleks Nikolić slavi rođenje ćerke: Bivša rijaliti pobednica otvorila vrata svog doma u kome će uživati sa malom Leonom (FOTO)
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić se porodila pre nekoliko dana i na svet donela ćerku, kojoj su ona i njen bivši partner Filip Car dali ime Leona. Bivša rijaliti pobednica večeras je počastila najbliže povodom rođenja naslednice, a tom prilikom pokazala unutrašnjost stana.

Za goste je pripremila ketering, koji je servirala u prostranoj i osvetljenoj kuhinji, koja je uz dnevni boravak. Tu se nalazi veliki ugaona garnitura, a lični pečat dala je posebno odabranim slikama na zidovima.

Može i da se primete stepenice, te je jasno da dodatne prostorije ima i na spratu.

Podsetimo, iako su raskinuli, Filip Car je sve vreme bio uz Aleks, a nakon njenog porođaja pojavile su se spekulacije o tome da planira da se pomire. U prilog tome, govori i objava na društvenim mrežama, gde ih je Filip svrstao u "jedan tim".

- Floto moja draga, hvala vam svima na predivnim čestitkama. Kako sam danima bio u iščekivanju i napetosti, gotovo i nisam bio na TikToku uopšte. Putujem gore-dole i imam mnogo obaveza oko svega, ali sutra pravim jednu proslavu u Crikvenici, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe, prijatelja, tima, drage flote, neka mi se javi i dođe, bilo bi mi drago - istakao je on na društvenim mrežama, pa potom zaključio rečima:

ATAImages/Antonio Ahel
Aleks Nikolić i Filip Car

- Za sve one koji nisu u mogućnosti, jer nas ima doslovno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću sutra oko 21 sat da se uključim sa zabave i podelim ovaj najsrećniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas, jer me opet neće biti par dana. Hvala vam svima i podravlja vas LAF TIM (Leona, Aleks i Filip).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike