Filip Car organizuje gala slavlje povodom Leoninog rođenja: Biće gostiju sa svih strana sveta! (FOTO)

19.04.2024

09:26

0

Autor: M. G.

Luda žurka odviće se u Crikvenici

Filip Car organizuje gala slavlje povodom Leoninog rođenja: Biće gostiju sa svih strana sveta! (FOTO)
Filip Car - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car ostvarili su se u ulozi roditelja, pa bivši zadrugar planira raskošno slavlje u njegovoj Crikvenici za sve prijatelje i rodbinu tim povodom.

Leonin dolazak doneo je ogromnu radost u njegov život.

 

 

Car zato, kao što je i običaj, planira da proslavi kako dolikuje, okružen najmilijima sa svih strana sveta. Svakako, ni svoje fanove nije izostavio sa spiska.

- Floto moja draga, hvala vam svima na predivnim čestitkama. Kako sam danima bio u iščekivanju i napetosti, gotovo i nisam bio na TikToku uopšte. Putujem gore-dole i imam mnogo obaveza oko svega, ali sutra pravim jednu proslavu u Crikvenici, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe, prijatelja, tima, drage flote, neka mi se javi i dođe, bilo bi mi drago - istakao je on na društvenim mrežama, pa potom zaključio rečima:

Filip Car, Instagram screenshot / filip_car_capo_ck
 

- Za sve one koji nisu u mogućnosti, jer nas ima doslovno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću sutra oko 21 sat da se uključim sa zabave i podelim ovaj najsrećniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas, jer me opet neće biti par dana. Hvala vam svima i podravlja vas LAF TIM (Leona, Aleks i Filip).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike