Ovo je kuća Aneli Ahmić u Dubrovniku! Asmin je pričao da zadrugarka tu nije imala ni vodu, niti struju: Evo i gde joj boravi sestra! (FOTO)

14.04.2024

19:15

0

Autor: M. G.

Njen deo je, čini se, potpuno renoviran i u sasvim je dobrom stanju

Ovo je kuća Aneli Ahmić u Dubrovniku! Asmin je pričao da zadrugarka tu nije imala ni vodu, niti struju: Evo i gde joj boravi sestra! (FOTO)
Aneli Ahmić - Copyright ATAImages/M. M.

Kuća u kojoj je Aneli Ahmić živela sa majkom nalazi se u Dubrovniku. Jednom prilikom, Asmin Durdžić ispričao je kako ona tu nije imala ni vodu ni struju, te kako joj je on pomogao da je renovira... Sudeći po kadrovima emisije „Rijaliti rešetanje", na prvom spratu iste boravi zadrugarkina sestra Sita i taj je deo, naizgled, obnovljen i u dobrom je stanju.

Iznad, Ahmićeva je živela sa majkom, a kako to izgleda pogledajte u galeriji koja sledi.

Njene komšije, sa druge strane, nisu imale posebne primedbe na njeno učešće u „Eliti". Štaviše, jedan čovek iz okruženja dao joj je desetku, ali nije želeo da komentariše njenu vezu s Markom Janjuševićem.

Podstanar iz vikendice Ahmićki, pak, gotovo da je i ne poznaje.

- Njih znam iz viđenja, ali nismo imali neki duži kontakt. Ne znam stvarno curu toliko, ne poznajem je. Meni je njena sestra ovo iznajmila ovde, mislim da je ovo sve njihovo. Vidim da često neko prolazi ovuda, ima i u drugom stanu pored isto dosta ljudi - prokomentarisao je on u pomenutoj emisiji, dok je izvesna Nikolina, jedna od najboljih prijateljica rijaliti učesnice, objasnila nešto kasnije kako Sita u Dubrovnik, naime, dolazi za vreme sezone i tu se bavi taksi uslugama.

(Pink.rs)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike